Horoscopul lunii IANUARIE 2022

BERBEC

Vei avea gânduri mari, dar și hotărârea de a le înfăptui. Vei avea tăria de a renunța la niște visuri îndepărtate și de a merge mai departe. Este timpul unei schimbări de imagine și poți începe chiar cu garderoba ta.

TAUR

Personalitatea ta de încredere va fermeca și va convinge anumite persoane care au posibilitatea de a-ți fi de folos în luna ianuarie. Dacă ai ceva important de rezolvat, acționează direct, nu prin intermediari.

GEMENI

Luna aceasta vei avea multe proiecte gata de realizare. Ar fi bine să te concentrezi pe rând la fiecare dintre ele și să nu te apuci de unul nou până nu l-ai finalizat pe precedentul. Altfel n-o să închei nimic.

RAC

Dacă, pentru a realiza ceea ce ți-ai propus, trebuie să te apuci de o dietă sănătoasă și de exerciții fizice și să renunți la unele obiceiuri nesănătoase, vestea bună e că vei avea capacitatea s-o faci.

LEU

Luna ianuarie este favorabilă muncii în echipă, ceea ce te va ajuta să termini lucrurile mai repede și mai ușor. Ultima săptămână a lunii este perfectă pentru a petrece timp cu prietenii și familia.

FECIOARA

În prima jumătate a lunii vei avea o bună capacitate de organizare. Este o perioadă propice reamenajării spațiului tău de locuit, și dacă realizezi asta, îți vei revigora pofta de viață.

BALANȚA

Cu Soarele traversându-ți zona responsabilă de carieră și ambiție, poți să iei în calcul o promovare. Dacă urmărești de ceva timp un anumit scop, ai toate șansele să-l atingi în curând.

SCORPION

Filme, concerte, spectacole de teatru – iată pe ce se va focaliza atenția ta. Vei avea chef cum n-ai mai avut de mult să ieși în lume, să-ți îmbogățești spiritul și, odată cu el, și garderoba. Și o vei face cu mult gust.

SĂGETĂTOR

Dacă bugetul tău va fi serios slăbit după Crăciun, vei fi încântată să afli că, în continuare, vei găsi distracții mult mai puțin costisitoare. Important este să iei legătura cu oamenii potriviți.

CAPRICORN

Soarele dătător de viață va străluci cu toată puterea lui creatoare și îți va ridica nivelul energiei la cote fără precedent. Venus se va alătura agapei cosmice de pe data de 12, impulsionând viața ta socială și făcându-te să te simți mai bine ca niciodată în propria piele.
În perioada care va urma, vei descoperi noi modalități de a spori confortul și funcționa­litatea spațiului, astfel încât să răspundă în cel mai înalt grad nevoilor tale specifice. Cu alte cuvinte, vei afla că viața se poate îmbunătăți substanțial, dar tu ești cea care trebuie să facă schimbările.

PEȘTI

Harta astrală sugerează că ar fi benefic pentru tine s-o iei mai ușor și să te decuplezi de la ritmul obișnuit ori de câte ori ai posibilitatea. Hrănește-te sănătos ca să ai energia necesară!

Citeste și:

HOROSCOP 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop lunar