Horoscopul lunii august 2008

Uncategorized

O luna dinamica… pentru unele gusturi chiar prea dinamica! Cu o eclipsa de Soare, una de Luna si cateva aspecte planetare care elibereaza, brusc si necontrolat, cantitati mari de energe, sunt sanse foarte mici de calm si relaxare.

Pentru cine iubeste adrenalina, socurile si neprevazutul pot fi foarte incitante. Cei care nu sunt deplin convinsi ca se pot bizui neconditionat pe noroc, trebuie sa fie insa prudenti! Iata cele mai importante configuratii astrale si efectele lor:

Eclipsele de Soare si de Luna
Eclipsa de Soare are loc pe 1 august, la ora 13 si 12 minute, in zodia Leului. Este o eclipsa totala, cu vizibilitate maxima in nordul Canadei, Siberia, vestul Mongoliei si China. Poate fi observata si in Romania, dar partial. Perioada ei de influenta este de cca. doua saptamani, inainte si dupa data producerii (15 iulie – 15 august). Efectele se pot resimti pana la data urmatoarei eclipse de Soare (26 ianuarie 2009).

Eclipsa de Luna are loc pe 17 august, la ora 24 si 16 minute, cu Luna in Varsator si Soarele in Leu. Este o eclipsa partiala, ce poate fi observata in toate zonele in care este noapte la momentul producerii, deci si in Romania. Perioada de influenta este de cca. o saptamana, inainte si dupa data eclipsei (10 – 25 august). In unele cazuri efectele se pot resimti pana la data urmatoarei eclipse de Luna (9 februarie 2009).

Efecte Intamplari neasteptate, rasturnari de situatie, de multe ori in bine. Impulsioneaza procesul de limpezire a conjuncturilor negative, aparent fara iesire, si accelereaza gasirea unor cai de rezolvare. Ajuta la inlaturarea obstacolelor prin dragoste sau cooperare.

Marte in opozitie cu Uranus, cu efect intre 28 iulie si 15 august. La nivel macro, sunt posibile grave accidente rutiere, aviatice, feroviare sau de munca, atentate, lovituri politice, explozii, incendii, catastrofe naturale.

La nivel personal, favorizeaza agitatia, nerabdarea, tendinta de razvratire, de manifestare a independentei cu orice pret, implicarea in dispute, violenta si riscul. Predispune la evenimente bruste, rasturnari de situatie sau deznodaminte neasteptate, conflicte, accidentari, operatii, boli subite, pericol prin trasnet, electrocutare, defectiuni sau rupturi de mecanisme, utilaje, etc.

Atentie la tot ce are legatura cu curentul electric, explozibile, arme, unelte, automobile, etc., la traversarile de cale ferata si la calatoriile pe calea aerului. Venus in conjunctie cu Saturn, cu efect intre 6 si 20 august. Este o configuratie care poate avea efecte pozitive sau negative, in functie de harta natala a fiecaruia.

Pozitiv, tempereaza sau controleaza emotiile, da profunzime si stabilitate sentimentelor, face relatiile mai serioase si mai responsabile. Negativ, afecteaza buna-dispozitie si poate perturba relatiile prin indoiala, neincredere, gelozie, lipsa de amabilitate. Medical, conjunctia Venus-Saturn poate creste rata crizelor renale sau diabetice, a tulburarilor de circulatie venoasa si a afectiunilor ovariene.

Marte in careu cu Pluto, cu efect intre 8 si 18 august. Poate declansa conflicte armate, incendii, explozii, accidente (inclusiv miniere, subterane, submarine, etc.), eruptii vulcanice si alte dezastre naturale. La nivel personal, face sa iasa la lumina pulsiuni ascunse legate de sexualitate, gelozie, posesivitate, bani, viciu, ostilitate, incrancenare sau razbunare.

Venus in trigon cu Jupiter, cu efect intre 14 si 20 august. Are un rol profund benefic si protector, putand sa atenueze consecintele celorlalte influente negative sau sa conduca la solutionarea pozitiva a unor situatii de criza. Este excelent pentru dragoste, bani, calatorii, relatii sociale, activitati artistice, impacari, demersuri pacifiste, tranzactii cu obiecte de lux sau de infrumusetare, actiuni de binefacere.

Special Cupidon
In primele zile ale lunii, Venus in Leu aflata in trigon cu Pluto indeamna la pasiune, sentimente clocotitoare si impulsuri sexuale pline de patima. Odata cu trecerea lui Venus in Fecioara (6 august), ar fi de asteptat ca trairile sa se mai domoleasca, iar ratiunea sa puna putina ordine in emotii.

E putin probabil, insa, ca lucrurile sa se petreaca astfel, cel putin in primele doua decade, cat timp avem de-a face cu un Marte naravas, ale carui porniri senzuale, bruste, pot spulbera dintr-o data orice tentativa de logica.

Si nici macar ultima decada nu ofera mai multe garantii de stabilitate: Venus in opozitie cu Uranus da apa la moara neprevazutului, noului si schimbarilor. Singurul lucru sigur in august este ca… nu poti fi sigura de nimic! Asa ca pastreaza-ti optimismul, fii maleabila, flexibila si gata de aventura!

Autor: Mihaela Dicu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din