Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Scorpion: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Scorpion observă că majoritatea planetelor se află în jumătatea estică a hărții tale astrale. Casa Sinelui este foarte puternică.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Scorpion

Luna aceasta, poți miza pe autonomie și inițiativă proprie în atingerea scopurilor propuse. Nu ai nevoie de compromisuri, nu trebuie să te bazezi pe ceilalți. Luna aceasta, soluțiile tale sunt cele mai bune.

Este de așteptat să ai niște revelații în materie de spiritualitate. În orice caz, ți se va schimba optica și vei accepta alte abordări. Intuiția ta, un al șaselea simț, te va ajuta să înțelegi lucruri care până acum erau niște enigme pentru tine.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Scorpion: CARIERĂ

Soarele este planeta carierei tale. Tulburările solare se vor reflecta în turbulențe în mediul tău profesional. Saturn și Jupiter, de asemenea, te vor influența în această privință.

Jupiter te va ajuta să faci schimbări în bine – eventual, îți vei schimba jobul actual cu unul mai bun. Dacă te simți blocată într-un domeniu care nu ți se potrivește, luna aceasta vei avea inspirația și oportunitatea să-l schimbi.

Saturn disciplinează și orientează acțiunile. Cu ajutorul lui, deciziile tale vor fi cele corecte, fie că privesc activitățile profesionale, fie că privesc jobul în sine.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Scorpion: BANI

Vei prospera financiar luna aceasta. Vei avea destui bani încât să-ți satisfaci niște fantezii mai vechi. Te vor atrage luxul și răsfățul personal. Dacă te gândești la o investiție, aceasta se va dovedi profitabilă, datorită influenței lui Jupiter.

Vei fi generoasă în cheltuirea banilor pe cauze caritabile. Totuși, trebuie să-ți impui o măsură în cheltuire, cel puțin până pe data de 20. Ultima parte a lunii este cea mai bună perioadă pentru proiecte financiare mai complexe.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Venus, Pluto și Marte vor afecta viața ta amoroasă. Vei avea un farmec special. Magnetismul tău va atrage sexul opus. Doar că tu nu vei manifesta aceeași disponibilitate și același interes ca potențialii parteneri. Luna aceasta, compatibilitatea în dragoste va fi un element care-ți va cenzura toate inițiativele.

În căsnicie, Scorpionul va fi calculat, orientat spre acțiune și interesul practic. Este posibilă inițiativa de a avea un copil – nu lipsesc nici energia, nici curajul.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Scorpion atrage atenția asupra sănătății pentru finalul lunii. Echilibrul emoțional îți va fi pus la încercare. Pentru recuperarea lui este indicat să te bazezi pe familie.

Fizic vorbind, Pluto va avea grijă de tine. Energia și vitalitatea ta vor fi la cote bune. Este o perioadă bună pentru întărirea imunității, în pregătirea sezonului rece care vine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop