Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Rac: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Rac anticipează schimbări mari în viața ta, în cursul acestei luni. Ești sub influența lui Marte și a lui Jupiter.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Rac

Schimbările se vor petrece la un nivel profund și vor implica însăși personalitatea ta. Se va schimba felul în care te vor percepe ceilalți, dar și felul în care te vei percepe tu. Pe scurt, vei avea mai mult aplomb în revendicarea locului care ți se cuvine și în apărarea drepturilor tale.

Atenția și energia îți vor fi solicitate în direcții diverse, unele dintre ele, aflate în opoziție. Va trebui să-ți drămuiești timpul și puterile ca să faci față.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Rac: CARIERĂ

Luna aceasta, îți vei analiza cariera cu multă atenție și vei evalua situația profesională. Împrejurările te vor determina să examinezi perspectivele actualului loc de muncă. Este posibil să-ți pui problema schimbării lui.

Vei simți nevoia să schimbi actualul job cu unul care să pună în valoare abilitățile tale inovatoare și să-ți aducă mai multă satisfacție. De asemnea, îți va deveni evident că mediul profesional este foarte important pentru tine. Poate mai important decât mărimea salariului.

Jobul sau afacerea, dacă e cazul, vor deveni importante în raport cu copiii, cu timpul pe care trebuie să-l acorzi acestora.

Managementul companiei pentru care lucrezi va suferi schimbări și asta va fi, de asemenea, de natură să te pună pe gânduri.

Atenție, însă! Marte nu este favorabil marilor schimbări profesionale. Deocamdată trebuie să te limitezi la analiză și prospecțiuni. Decizia trebuie puțin amânată.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Rac: BANI

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Rac nu este prea încurajator în privința banilor. Aceștia vin greu și cu chinuială. Va trebui să amâni luna aceasta cheltuielile care nu sunt neapărat necesare. Cumva o vei scoate la capăt cu toate, cu ajutorul partenerului și al familiei.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În caz că relația actuală este șubredă și sb semnul întrebării, luna aceasta este posibil ca ea să se rupă. Nu va fi neapărat cu suferință pentru tine, pentru că ești, oricum, într-o perioadă de schimbări voluntare. Oricum, este posibil să ai o variantă în așteptare, fie că ești, fie că nu ești conștientă de ea.

Dacă nu ești într-o relație, este posibil să intri într-una, chiar serioasă. În fond, este luna marilor schimbări. Și cum este vorba despre schimbări radicale, este posibil să cunoști adevărata compatibilitate în dragoste.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Rac: SĂNĂTATE

Și ca să fie filmul complet, nici sănătatea nu va stagna luna aceasta. Nu vei fi în forma ta maximă. Se pare că stresul, grijile și oboseala își vor spune cuvântul.

Direcțiile de acțiune care se impun sunt două. În primul rând, ai nevoie de relaxare și odihnă. Caută-ți ocupații plăcute în puținul timp liber, mută-ți atenția de la ceea ce te frământă. În al doilea rând, o detoxifiere ți-ar prinde bine. Mai puțină carne, mai puțin alcool, cu multă vitamina C, resveratrol (din struguri și vin roșu), licopen (din roșii).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop