Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Fecioară: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Fecioară recomandă activitate redusă ca intensitate. Este oarecare dezordine în peisajul astral al zodiei tale.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Fecioară

Sunt de așteptat niște solicitări emoționale deosebite. Pe de altă parte, dacă plănuiești o tranzacție imobiliară, va ieși și va fi profitabilă.

În plan intelectual, sub influența lui Jupiter, vei simți nevoia de progres. Îți vei îmbogăți cunoștințele teoretice. Totodată, vei profita de orice ocazie de a-ți împărtăși cunoștințele și experiența. Va fi o lună favorabilă călătoriilor în scopul cunoașterii.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Fecioară: CARIERĂ

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Fecioară anticipează o perioadă bună în carieră. Vei reuși să-ți atingi obiectivele, dar cu multă muncă.

Pentru că recomandarea inițială este să te menajezi, va trebui să profiți de orice prilej de a te deconecta de la preocupările profesionale. Asigură-ți un somn bun și suficient. Caută divertismentul în lecturi, filme, spectacole.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Fecioară: BANI

Începutul lunii te va găsi într-o ușoară dificultate financiară. Chiar dacă bani sunt, vei avea și niște cheltuieli care te vor încurca. Va trebui să-ți revizuiești cheltuielile curente și să le elimini pe cele inutile.

În aceeași situație se va afla și partenerul tău, deci strategiile trebuie să fie comune. Cele mai importante cheltuieli trebuie lăsate pentru perioada cuprinsă între 20 și 28 octombrie. În acest interval, planetele sunt favorabile unor decizii corecte.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Relațiile tale sociale vor fi puse la încercare. Toate problemele ascunse vor ieși la suprafață și va trebui să fie rezolvate. În acest proces, unele relații se vor rupe, altele vor deveni mai puternice.

În dragoste, lucrurile vor sta mai bine luna aceasta. Nativii în Zodia Fecioarei care sunt singuri, au șanse să lege relații romantice spre sfârșitul lunii. Fiind active social și atrăgătoare, Fecioarele vor putea să-și aleagă partenerul compatibil.

Pentru Fecioară, dragostea este imprevizibilă în octombrie. Nu este momentul să te implici serios într-o relație nouă, pentru că una mai veche este posibil să se reactiveze după data de 20. Pentru asta, responsabil este Neptun. Decizia de căsătorie trebuie și ea puțin amânată.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Fecioară nu ridică semne de întebare privind sănătatea. Tocmai pentru că ești în formă, profită de asta. Ocupă-te de problemele care te sâcâie în sezonul rece care se apropie.

Consumând produse cu conținut ridicat de vitamina C, îți vei mări rezistența la microbi. Orice altceva te supără cu intermitențe trebuie rezolvat acum, când organismul tău este puternic și receptiv.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop