Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Berbec: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Berbec notează că Marte nu este favorabil ambițiilor personale. Interesele altora sunt mai puternice.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Berbec

În perioada care urmează, ai de câștigat în măsura în care alții au de câștigat de pe urma ta. Este o perioadă tranzitorie în care poți să pui bazele unui salt calitativ important. Totul e să te adaptezi și să faci anumite compromisuri.

Problema este că Berbecul este foarte agresiv în această perioadă. Va trebui să fii conștientă de asta. Evită cu orice preț confruntările. Delegă pe cineva să vorbească în locul tău dacă simți că o discuție poate să se inflameze. Nu merge în vizite acolo unde știi că atmosfera se poate tensiona.

În același timp, vei simți un interes deosebit pentru cunoaștere, pentru lărgirea orizontului intelectual. Asta te va ține ocupată în activități solitare și îți va aduce suficientă satisfacție.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Berbec: CARIERĂ

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Berbec este optimist în privința carierei. Vei fi antrenată în munca de echipă și vei lua parte la succesul colectiv. Dacă nu încerci s-o iei pe cont propriu și nu te ambiționezi să-ți susții punctul de vedere singular, totul va fi bine.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Berbec: BANI

Luna aceasta banii te vor preocupa în mofd dosebit. Poți câștiga din activități în care să îi ajuți și pe alții să câștige. Vei avea susținerea partenerului în proiectele financiare. Relațiile sociale îți vor fi și ele de ajutor cu noi oportunități.

Nu numai că vei reuși să-ți plătești facturile, dar vei putea să faci și niște plăți restante. Iar dacă nu ai restanțe, vei putea face unele plăți anticipate, ca să-ți fie ușor mai târziu.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Berbec: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

Jupiter prezent în Casa a 7-a indică posibilitatea unei căsătorii. Vei avea multe ocazii să intri într-o relație romantică. Cu farmecul tău special din această lună, vei atrage ca un magnet sexul opus. Vei fi, însă, foarte selectivă și vei acorda toată atenția parametrilor de compatibilitate.

Căsniciile nativilor în Zodia Berbecului – și în mod deosebit cei care sunt căsătoriți cu Berbeci – vor avea o perioadă plină de energie și distracție în cuplu. Este un moment favorabil pentru a planifica o sarcină.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Berbec atrage atenția că sănătatea ta va fi fragilă în cea mai mare parte a lunii. Poți să ții lucrurile sub control dacă te ocupi de fiecare problemă de la primele semne.

Trebuie să ai grijă de felul în care mănânci: când, ce și cât. De asemenea, e bine să eviți petrecerile care se întind până dimineața și la care se consumă mult alcool.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop