Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Berbec. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Berbec

Aparent, debordezi de energie. În realitate, te extenuezi fără milă. Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Berbec recomandă cât mai multă odihnă, cât mai puțin stres. Află previziunile complete!

Dacă agitația ta vine din niște dorințe și ambinții, e mai bien să reduci puțin ritmul. Femeile din Zodia Berbecului sunt foarte insistente atunci când vor ceva. Dar în această perioadă se pare că doar agitația îți aparține, nu și succesele. Disproporția dintre eforturi și rezultate s-ar putea lăsa cu o depresie spre sfârșitul lunii.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Berbec: CARIERĂ ȘI BANI

Dacă lucrurile nu au dinamica pe care ți-o dorești, sigur nu e vina ta. Și nu e vina nimănui. Nu-ți face în minte scenarii de trădare și complot. N-are nimeni nimic împăotriva ta dar, pur și simplu, unele lucruri se amână. Slăbește puțin ritmul și încearcă să nu muncești haotic. Gândește bine, pune pe hârtie, apoi respectă planul făcut. Mai ales dacă l-ai comunicat și altora.

Nu te agita prea tare nici în privința banilor. Stai bine la capitolul financiar. Atât de bine încât îți poți permite o scurtă vacanță cât mai departe de muncă și de casă.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nu descărca toate frustrările și tot stresul pe cei de acasă, în special, pe partenerul tău. În primul rând, ei n-au nicio vină pentru ceea ce nu-ți iese ție. În al doilea rând, lucrurile nici nu stau atât de rău. Luna aceasta, nu ai nicio pierdere, niciun incident neplăcut.

Nu-ți mai stresa prietenii și cunoștințele cu solicitări utile și inutile. Înainte de a pune mâna pe telefon să suni pe cineva, gândește-te bine dacă chiar e nevoie s-o faci. Dacă îți extinzi stresul și frustrările asupra celorlalți, aceștia vor începe să se dea răniți. Poate de aceea nu-ți răspund la telefon sau la e-mail.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Nu ești singura ipohondră luna aceasta. Nu, nu te doare, doar ți se pare. S-ar putea să fi uitat să mănânci. S-ar putea să nu mai fi dormit de mult com trebuie. Nu lua toate acele medicamente pe care le-ai aliniat pe birou. N-ai nevoie de ele. Ai nevoie să mănânci corect și la timp, să dormi suficient și să te hidratezi. Petrece măcar o oră în aer liber, indiferent de vreme. Preferabil, înainte de a merge la culcare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop