Horoscopul lunar noiembrie 2017: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 indică transformări pentru majoritatea zodiilor. Acestea se vor produce atât în domeniul carierei cât și în privința relațiilor de cuplu și a celor sociale.

Horoscopul lunar noiembrie 2017

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec semnalează prezența celor mai multe planete în partea superoară a hărții tale astrale. Casa Carierei tale va predomina ca importanță.

Familia și aspectele psihlogice vor trece într-un plan secundar. Importante vor fi realizările în plan profesional, iar aceste realizări vor aduce mulțumirea și în familie. Totodată, concentrarea puterii în sectorul vestic, înseamnă predominanța intereselor celorlalți. Îți vei putea realiza obiectivele în măsura în care și cei din jur vor avea de profitat din asta.

Află previziunile complete pentru Zodia Berbecului!

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur indică prezența majorității planetelor în jumătatea nordică a hărții tale astrale. Cariera va ocupa primul loc în preocupările tale.

Uranus, planeta Carieirei, este în mișcare ascendentă începând de pe 16 noiembrie. Asta înseamnă că familia și aspectele de ordin psihologic și emoțional vor intra într-un con de umbră.

Un alt aspect esențial este gruparea puterii planetare în partea vestică a hărții astrale a Zodiei Taurului. Situația nu se află sub controlul tău.

Află previziunile complete pentru Zodia Taurului!

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Gemeni: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Gemeni anticipează predominanța Casei Carierei asupra Familiei și aspectelor emoționale. Uranus și Neptun, planetele Carierei, sunt în mișcare ascendentă.

De asemenea, este de observat că cea mai mare parte a forței planetare se manifestă în sectorul vestic. Acest lucru face ca toate realizările să depindă de colaborarea cu ceilalți. Nu rămâne prea mult teren pentru libera inițiativă.

Află previziunile complete pentru Zodia Gemenilor!

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Rac: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Rac observă că planetele sunt echilibrat așezate în raport cu harta ta astrală. Cariera și Familia au importanță egală luna aceasta.

Tendința actuală a planetelor este ascendentă în zodia ta. Echilibrarea Carierei cu Familia și aspectele emoționale este un proces care se împlinește luna aceasta. De fapt, aceste două arii ale vieții tale vol alterna în importanță.

Află previziunile complete pentru Zodia Racului!

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Leu: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Leu semnalează prezența majorității planetelor în sectorul vestic al hărții tale astrale. Voința celorlalți va trece înaintea inițiativelor tale personale.

Va trebui să te adaptezi situațiilor care au rezultat din acțiunile tale trecute. Depinzi de cooperarea cu ceilalți pentru a-ți îndeplini scopurile. Se conturează o stare conflictuală între interesele tale profesionale și cele legate de viața domestică.

Află previziunile complete pentru Zodia Leului!

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Fecioară: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Fecioară semnalează prezența majorității planetelor în jumătatea sudică a hărții tale astrale. Familia și aspectele psihologice vor fi mai importante decât cariera.

Toate activitățile tale de luna aceasta vor căuta satisfacția psihică și emoțională. Te vei opune celor care se plâng excesiv și care vor să te atragă în starea lor posacă.

Este de notat, de asemnea, deplasarea a mai mult de 50 % dintre planete din sectorul estic în cel vestic al hărții tale astrale. Este de așteptat o tranziție de la autonomie și inițiativă personală la colaborare și consens.

Află previziunile complete pentru Zodia Fecioarei!

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Balanță: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Balanță anticipează prezența a 70 % dintre planete în jumătatea de nord a hărții tale astrale. Casa Familiei va fi predominantă luna aceasta.

Casa Carierei trece pe un plan secundar. Familia și aspectele emoționale solicită toată atenția. Balanța trebuie să restabilească armonia în familie și, pe această cale, propriul echilibru emoțional. Totodată, concentrarea puterii planetare în sectorul estic face ca autonomia ta să prindă puteri. Nu mai depinzi atât de mult de ceilalți și poță să-ți urmezi propriile planuri.

Află previziunile complete pentru Zodia Balanței!

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Scorpion: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Scorpion indică o creștere în importanță a Casei Familiei. Partea sudică a hărții tale astrale este mai puternică.

Luna aceasta, Casa Carierei este în umbră pentru nativii în Zodia Scorpionului. Folosește această perioadă pentru a-ți planifica viitorul profesional și pentru a-ți face ordine în spațiul fizic și în cel virtual.

În noiembrie cea mai mare parte a energiei planetare va fi localizată în sectorul estic. Autonomia ta va fi la cote ridicate. Dacă lucrurile nu merg în direcția pe o consideri tu corectă, nu ai decât să dictezi redresarea cursului.

Află previziunile complete pentru Zodia Scorpionului!

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Săgetător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Săgetător semnalează o mișcare a planetelor din sectorul nordic al hărții tale astrale către cel sudic. Casa Familiei crește în importanță după data de 16.

Familia și aspectele emoționale vor prelua dominația asupra Casei Carierei. Ar trebui să te concentrezi asupra armoniei în familie precum și asupra echilibrului tău emoțional.

Este o perioadă în care prezența celei mai mari puteri planetare în sectorul estic te face invincibilă. Autonomia ta este de necontestat. Poți stabili ce curs dorești să dai acțiunilor tale și nu ai nevoie de acordul celor din jur.

Află previziunile complete pentru Zodia Săgetătorului!

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Capricorn: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Capricorn anticipează o schimbare graduală a centrului de greutate dinspre Casa Carierei către Casa Familiei.

În partea a doua lunii noiembrie nicio planetă nu se va mai afla în Casa Carierei – toate vor migra în jumătatea nordică a hărții tale astrale. Totodată, acestea se vor aglomera în sectorul estic, ceea ce dă liber inițiativei personale. Nu mai este necesar să te pliezi pe situațiile existente ci le poți schimba în favoarea ta. Abilitățile sociale vor fi întotdeauna utile, dar nu vor mai fi vitale în această perioadă.

Află previziunile complete pentru Zodia Capricornului!

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Vărsător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Vărsător semnalează dominația intereselor profsionale asupra celor legate de familie și de aspectele emoționale. Vei adăuga persoane influente în cercul tău de relații luna aceasta.

Puterea planetară va fi concentrată în sectorul estic al hărții tale astrale. Autonomia și inițiativa personală vor fi caracteristice acțiunilor tale. Vei avea puterea să domini provocările și să schimbi situațiile în interesul tău.

Află previziunile complete pentru Zodia Vărsătorului!

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Pești: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Pești stabilește prioritatea carierei în fața aspectelor legate de familie și a celor de ordin emoțional.

Prezența majorității planetelor în jumătatea nordică a hărții tale astrale face ca luna aceasta cariera să treacă pe primul plan. Familia are un rol de suport și este, totdată, benefiaciare succeselor tale.

În decursul acestei luni, principalele influențe planetare migrează din sectorul vestic în cel estic. În consecință, te afli într-o tranziție către autonomie și independență în decizii și acțiuni.

Află previziunile complete pentru Zodia Peștilor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop