Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Gemeni: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Gemeni

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Gemeni anticipează predominanța Casei Carierei asupra Familiei și aspectelor emoționale. Uranus și Neptun, planetele Carierei, sunt în mișcare ascendentă.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Gemeni

De asemenea, este de observat că cea mai mare parte a forței planetare se manifestă în sectorul vestic. Acest lucru face ca toate realizările să depindă de colaborarea cu ceilalți. Nu rămâne prea mult teren pentru libera inițiativă. Pentru semnele de aer, poate părea puțin restrictiv, dar nu imposibil de surmontat.

Mercur nu este favorabil ambițiilor tale personale; acestea vor avea de așteptat o vreme. Va trebui să te pliezi pe mersul lucrurilor și să te adaptezi tendințelor generale. Abilitățile sociale îți vor fi de mare folos.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Gemeni: CARIERĂ

Noiembrie este o perioadă favorabilă carierei, cu mențiunea că interesele tale vor fi mai bine sprijinite de interesele altora. Influența lui Mercur nu încurajează inițiativa ta personală, dar face ca mediul profesional să-ți fie, totuși, favorabil. Cu toate micile turbulențe din jur, rolul tău se va dovedi destul de important încât să iasă foarte bine pentru tine.

Familia și prietenii vor avea o contribuție în deschiderea de noi perspective profesionale pentru tine. Vei intra în noi proiecte sau îți vei găsi un nou job, dacă asta îți dorești.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Gemeni: BANI

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Gemeni este foarte optimist în privința situației tale financiare. În mod special, după data de 13, vei prospera în așa măsură încât vei simți tentația unor cheltuieli excesive, care nu-ți stau în caracter.

Totodată, luna aceasta ți se vor prezenta niște provocări de optimizare a bugetului personal și familial. Vei fi foarte inspirată și vei lua decizii care se vor dovedi excelente.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Viața ta socială va fi foarte activă luna aceasta, ceea ce îți va deschide perspectiva unei noi relații de dragoste. Dispui de mult farmec personal și toată lumea din jur îți admiră abilitățile sociale.

Luna aceasta, din punctul de vedere al dragostei, ți se va părea important ca tu și partenerul tău să vă purtați de grijă reciproc. Va fi vorba mai puțin despre pasiune și gesturi teatrale care să dovedească sentimentele.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Gemeni mizează pe o stare de sănătate foarte bună până pe data de 22. După această dată nu sunt de așteptat probleme majore, dar va trebui să ai grijă la indispozițiile pasagere. Ele ar putea fi semnele unor probleme cu potențial de agravare în viitor. Pot fi mici neplăceri care țin de circulația sanguină sau de aparatul locomotor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop