Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Balanță: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Balanță

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Balanță anticipează prezența a 70 % dintre planete în jumătatea de nord a hărții tale astrale. Casa Familiei va fi predominantă luna aceasta.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Balanță

Casa Carierei trece pe un plan secundar. Familia și aspectele emoționale solicită toată atenția. Balanța trebuie să restabilească armonia în familie și, pe această cale, propriul echilibru emoțional. Echilibrul este vital pentru semnele de Aer, deci vor investi în această direcție cea mai mare parte din timp și energie.

Totodată, concentrarea puterii planetare în sectorul estic face ca autonomia ta să prindă puteri. Nu mai depinzi atât de mult de ceilalți și poță să-ți urmezi propriile planuri.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Balanță: CARIERĂ

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Balanță anticipează o perioadă de acalmie în domeniul profesional. Este mai degrabă o perioadă de adus la zi anumite sarcini mărunte, de mică importanță. De închiere a unor statistici, de ordonare a informațiilor și datelor din computer, de inventarieri și evaluări. Cel puțin, când jobul va fi mai solicitant, vei avea ordine și te vei putea concentra la provocările care vor veni.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Balanță: BANI

Nu sunt motive de îngrijorare în privința banilor în luna noiembrie. Atât Jupiter cât și Pluto se află în poziții favorabile iar veniturile tale vor fi în creștere, ca urmare a activităților din perioadele anterioare.

Banii vor veni mai ales din activitățile bazate pe creativitate și comunicare. Este cazul celor al căror job implică scris, activități artistice, mass media, publicitate, marketing.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Relațiile de dragoste vor fi problematice pentru Balanță luna aceasta din cauza mișcării retrograde a lui Venus. Relațiile existente vor fi puse la încercare. Toate slăbiciunile vor ieși din nou la iveală și se va pune problema continuării sau încetării.

Relațiile puternice vor ieși din aceste încercări și mai puternice, iar cele defectuase se vor destrăma.

Dacă ești în căutarea perechii, în această perioadă vei manifesta agresivitate și intransigență. Nu vei da curs unei noi relații dacă potențialul partener nu corespunde din prima, din toate punctele de vedere.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Nu vor fi probleme de sănătate fizică luna aceasta. Ceea ce va fi gata să te dea peste cap va fi lipsa echilibrului emoțional. Vei fi foarte agitată, foarte dinamică, dar nu foarte eficientă.

Până în cea de a treia decadă a lunii nu-ți vei găsi locul și asta se va repercuta asupra celor din jur și a relațiilor tale. Trebuie să te oprești din ceea ce faci ori de câte ori simți că te aprinzi. N-ar strica să apelezi la niște tehnici de relaxare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop