Horoscopul lunar martie 2019 pentru Pești. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Pești

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Pești prezice schimbări importante pentru cei care studiază. Fie vor opta pentru noi discipline, fie vor schimba instituția în care urmează cursuri. Află previziunile complete!

Ariile spirituale și cele financiare vor ocupa cu prioritate atenția și energia nativilor în Pești. Până pe data de 20, activitatea va fi intensă și extenuantă, după care ritmul va scădea până aproape de normalitate. Sunt posibile călătorii pe distanțe lungi, inclusiv în străinătate.

Zile cu tonus maxim: 6-7, 15-16, 23-24.
Zile bune în dragoste: 5-6th, 8-10th, 15-16, 19-20, 24-25, 28-29.
Zile norocoase la bani: 5-6, 8-9, 15-18, 23-27.
Fii prudentă pe 13-14, 19-20, 26-27.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Jupiter va afecta viața profesională a Peștilor. Vor fi schimbări majore în mediul profesional actual sau chiar o schimbare a locului de muncă și, într-o măsură, a modului de abordare a profesiei.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Pești indică o creștere a dinamicii în privința banilor. Casa Banilor este foarte puternică luna aceasta. Strategiile tale financiare vor suferi mari transformări pe măsură ce vor ieși la iveală aspecte defectuase, depășite de realitate. Situația se va îmbunătăți spectaculos după aceste schimbări. Inteligența ta financiară funcționează la cote maxime luna aceasta.

Banii vor veni din activitatea profesională și din anumite activități legate de domeniul medical. Contactele sociale își vor spune cuvântul în această îmbunătățire de situație. Până la sfârșitul lunii martie, se va instala stabilitatea financiară.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea va intra pe un făgaș domol după prima săptămână a lunii. Cum aspectele planetare nu sunt tocmai favorabile, va trebui s-o iei încet cu planurile și cu legarea unor noi relații. Dragostea și romantismul cedează locul intereselor materiale și practice.

Relațiile cu copii pot fi volatile pentru un timp. S-ar putea să ai probleme cu un membru al familiei care îți este apropiat și va dura ceva timp până la rezolvarea lor.

Dacă ai în plan să obții un credit sau să cumperi o casă, ar fi bine ca asta să se realizeze până la jumătatea lunii, după care e mai bine să amâni puțin decizia.

Dacă plănuiești să rămâi însărcinată, și asta cere o amânare și un timp de gândire mai atentă.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Pești: SĂNĂTATE

Sănătatea este punctul tău forte luna aceasta. Forma bună în care te afli îți va susține toate eforturile și te va asigura că treci cu bine prin toate schimbările. Exercițiile fizice și masajul vor oferi organismului tău răsplata bine meritată. De asemena, e bine să bei suficientă apă, lapte și iaurt pentru o digestie perfectă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop