Horoscopul lunar martie 2019 pentru Berbec. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Berbec

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Berbec semnalează conjunția dintre Venus și Jupiter în zodia ta. Asta este o combuinație rară: noroc în dragoste și succes la bani. Trebuie să-ți stabilești direcția de acțiune și s-o urmezi cu consecvență. Află previziunile complete!

Ai puterea să-ți croiești drumul depășind toate obstacolele. După data de 15, ritmul tău furios se va calma și va deveni mai pragmatic; te vei concentra mai mult pe progresul financiar.

Zile cu tonus maxim: 8-9, 17-18, 26-27.
Zile bune în dragoste:5-6, 15-16, 21-22, 24-25.
Zile norocoase la bani: 5-6, 11-12, 15-15, 23-25.
Fii prudentă pe 1-2, 15-16, 21-22 și n28-29.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Berbec: CARIERĂ ȘI BANI

Predicțiile pentru luna martie în privința carierei tale indică o perioadă de schimbări importante. Fie că îți vei schimba locul de muncă, fie că vor avea loc transformări la cel actual. Iar beneficiul pare să fie mai mult de natură bănească decât de confort sau statut.

Martie este o lună în care încasările nu-ți vor lipsi. Din acest motiv, vei putea face niște schimbări în strategiile tale de financiare, punându-ți prioritățile în ordinea dorită de tine, nu în cea impusă de niște posibilități restrânse.

În ciuda problemelor pe care le creează Mercur retrograd, premisele create anterior îți vor asigura trecerea cu bine peste perioada dificilă – aproape că n-o vei simți.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna martie vine cu agitație. Dacă ești căsătorită sau într-o relație stabilă, trăinicia relației va fi pusă la încercare. Dacă nu sunteți formal căsătoriți, ieșirea din această perioadă tulburată ar putea fi marcată fie prin decizia de a face acest pas și de a avea un copil, fie prin încetarea relației. Dacă relația tinde să reziste provocărilor, ea va fi condimentată cu multă pasiune sexuală.

Vor fi ceva tulburări între generațiile din familie, iar cei instabili și iritabili vor fi cei mai în vârstă. Relațiile Berbecului cu copiii vor fi marcate de stres și vor avea nevoie de atenție specială pentru a se reechilibra.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Berbec: SĂNĂTATE

În martie stai excelent cu sănătatea. Câteva exerciții fizice zilnic sau niște ședințe de masaj te pot aduce în forma ta maximă. Nu-ți planifica luna aceasta nicio intervenție chirurgicală, nici măcar vreo extracție dentară, pentru că asta te-ar scoate pe termen lung din echilibru. Altfel, cu această energie a ta, ești capabilă să faci față celor mai dificile sarcini.

Pentru o stare generală bună, o digestie mulțumitoare și puțină detoxifiere, mănâncă broccoli, zucchini și, în general, tot ce e verde.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop