Horoscopul lunar martie 2018 pentru Săgetător: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Săgetător semnalează prezența cuiva care te admiră discret. În sens romantic, sau nu. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Săgetător

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Săgetător: privire generală

Vei fi surprinsă în mod plăcut să constați că cineva de departe își amintește de tine. Este o legătură pe care o credeai pierdută, dar acea persoană îți poartă o amintire foarte frumoasă. Totodată, s-ar putea să descoperi că cineva te admiră, te respectă, te prețuiește. Nu este neapărat o admirație de tip romantic. Doar dacă vrei tu să fie.

Pe 10, 11, 12, te vei simți epuizată. Se explică, dacă vii după o perioadă de muncă intensă și de griji. Până pe 15-16, va trebui să-ți iei inima în dinți și să pui la punct anumite aspecte ale vieții tale. Pentru ca apoi să te poți relaxa, ca să nu ți se ardă circuitele.

În jur de 20-21 martie, o să fii oarecum în contratimp cu partenerul tău. Comunicarea va fi importantă. Puneți-vă de acord în toate privințele. Cam la fel se va întâmpla pe 25 și 26 în mediul profesional.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău te apreciază, te admiră, te iubește. Și îți va demonstra asta după puterile lui. Ai grijă să-i mulțumești cum se cuvine. Prima săptămână a lunii va fi despre responsabilități și limite în cuplu. Nu va fi o stare conflictuală ci o dezbatere energică. În afara cuplului, vei fi în situația de a susține pe cineva care este nedreptățit. Fă-o cu curaj pentru a-ți păstra respectul de sine.

Nu ești într-o relație? Se pare că, de pe 10, vei începe să fii remarcată într-un cerc din care poate apărea potențialul partener. Acesta va fi un pic turmentat de farmecul tău. Nici nu-și va mai pune problema compatibilității dintre voi. Ia-o încet cu bietul om. Iar dacă nu te atrage în mod serios, nu-i da semnale greșite.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Săgetător: CARIERĂ

Dintr-un motiv necunoscut, luna începe cu multă veselie la locul de muncă. Este multă treabă de făcut, lumea a luat-o serios la vale, dar la voi e distracție. De ce nu? Iar tu te vei afla mereu pe-acolo pe unde se râde mai mult.

În jurul datei de 10, însă, te va ajunge oboseala. Dacă reduci puțin ritmul, o să faci față și o să te recuperezi din mers. Nici n-o să se observe, mai ales că o să vii cu niște idei foarte bune peste câteva zile. Dar mai ai un hop de trecut. Vor fi niște ședințe lungi și agitate din care nu va ieși nimic util. Acestea îți vor mânca din timp și energie. Fă-te că arde undeva unde prezența ta este neapărat necesară.

22, 23 și 24 sunt zile în care norocul va trage la tine. Poate veni sub orice formă și în orice privință.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Pentru tine, lipsa de concentrare și claritate în gândire este echivalent cu o boală gravă. Trebuie să te odihnești și s-o iei mai încet ca să te recuperezi rapid. În plus, cineva, probabil din familie, va avea nevoie de sfatul și ajutorul tău în jurul datei de 5. Ai destulă dispoziție pentru alții, numai să ai și energie.

Poate și din cauza primăverii care dă târcoale, zilele de 10, 11 și 12 vor veni cu confuzie și amețeală. Trebuie să stai un timp la aer curat și să nu-ți neglijezi mesele. Nu apela la medicamente sau suplimente alimentare pentru că nu e nevoie. Oricum, pe 17 vei fi deja OK.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop