Horoscopul lunar martie 2018 pentru Gemeni: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Gemeni te descrie în culori strălucitoare. Ești nostimă, ești entuziastă, ești plină de idei. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Gemeni

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Gemeni: privire generală

Vei remarca încă de la începutul lunii că în jurul tău gravitează multă lume. Oamneii sunt atrași de verva ta, te farmecul tău. Dar ar fi cazul să-ți fie cumva folositori. Atrage-i într-un proiect mai puțin obișnuit, într-o schimbare de ritm și de rutină. Ai multă forță creativă zilele acestea, deci nu te da înapoi de la provocări. Pe 10, 11 și 12 martie, vei simți din plin că treaba merge.

Pe 17-18-19, vei fi romantică sau doar vei flirta cu aplomb – în funcție de statutul tău: într-o relație sau singură. Pe 22 și 23, stimularea intelectuală va ocupa primul loc în atenția ta. În fiecare conversație, în fiecare operație făcută la muncă, vei aduce sclipirile tale de inteligență și originalitate. Pe 27 martie, deja riști să-ți lași în urmă interlocutorii. Trebuie să te exprimi calm, pe înțelesul tuturor și fără să sari etape din demersul tău logic. Dacă oamenii vor înțelege ce le propui, vor spune da. Dacă nu, în mod instinctiv, vor respinge propunerea.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Genial cum e, Geamănului îi place orice proiect nou. Sare pe el cu entuziasm dar, de multe ori, se plictisește pe parcurs și abandonează. Dacă ți-a venit în gând ceva în care vrei să-l antrenezi și pe partenerul tău, stai pe loc un moment. Respiră și gândește-te bine dacă chiar vrei și poți să duci treaba până la capăt. Pentru că horoscopul tău lunar te vede lăsând baltă ceva ce ai început și ridicând din umeri către partenerul tău. Iar el se zărește în cadru frustrat și furios: l-ai distras de la propriile proiecte pentru nimic.

Dacă te păzești de ispită și nu-l superi foarte tare pe partenerul tău, după prima săptămână a lunii va începe o periaodă frumoasă între voi. Sprijinul reciproc și comunicarea de bună credință vor fi mai la îndemână ca oricând. Se va consolida convingerea că sunteți cu adevărat compatibili.

Dacă ești singură, fără să-ți dai seama, s-ar putea să pui acum bazele unei relații frumoase. Sau să spulberi orice șansă. Depinde de răbdarea și diplomația cu care te porți cu cei din jur, cunoscuți mai vechi sau mai noi. Încă nu știi de unde va sări iepurele, însă ai grijă să nu sperii pe niciunul dintre iepurii întâlniți.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Gemeni: CARIERĂ

Se pare că romantismul te distrage puțin de la muncă. Asigură-te că faci cum trebuie strictul necesar și poate mai lași la o parte ceea ce este oarecum facultativ. Oricum, e doar o fază care trece repede. Pe 5-6 martie, vei intra tare în muncă și vei face progrese care vor fi remarcate.

Pe 10, 11 sau 12, vei fi în situația de a-ți apăra reputația profesională. Tot ce ai de făcut este să concentrezi la munca ta și să faci totul cât poți de bine. Dacă cineva face o greșeală, nu trebuie să aibă nicio șansă de a împărți vina lui cu tine. Iar zilele de 17, 18 și 19 vor fi marcate pentru tine de progres spectaculos. Între 22 și 24, trebuie să comunici. Cu răbdare și pe înțeles. Ai multe idei bune și trebuie să le pui în valoare. Doar că ești nerăbdătoare și ești gata să acționezi înainte ca ceilalți să fi înțeles ce faci. O să meargă mai bine dacă te asiguri de colaborarea celorlalți.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Gemeni te avertizează că planificarea este cheia succesului. Ai mult de muncă, ai multe idei și chiar te atrage să muncești. Dar și în afara domeniului profesional se întâmplă multe. Vor fi petreceri, ieșiri cu prietenii, proiecte extraprofesionale. Poate faci tu cumva ca ziua să aibă 25 de ore în loc de 24. Dar chiar și așa, tot trebuie să dormi, să mănânci, să te relaxezi. Altfel, îți dai sănătatea peste cap. Mai ales, nu munci și în locul altora!

Zilele de 10, 11 și 12 martie sunt notate cu semnul de avertizare pentru stres. Asta se va reflecta și în starea ta fizică. Manifestările tale specifice (tulburări digestive sau de somn) vor fi prezente. Contracarează-le cu măsuri specifice, adresate simptomelor. Pe de altă parte, combate stresul printr-o izolare de scurtă durată. Muncește individual pentru câteva zile, până se calmează atmosfera în jur.

Pe 25 și 26, ești receptivă la tehnici de relaxare și chiar meditație. Detoxifiază-te spiritual!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop