Horoscopul lunar martie 2017 pentru Rac: dragoste, carieră, bani, sănătate

Zodia Racului

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Rac indică o putere mai mare pe casa carierei decât pe casa familiei. Aspectele de ordin profesional vor fi mai solicitante decât cele privind casa și familia. Însă, în decursul lunii, succesul în carieră se va răsfrânge benefic asupra confortului casei și satisfacției în relațiile de familie.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Rac

Aceasta este o lună de tranziție pentru tine. Nu ai nici autonomia, nici încredeera necesară în deciziile tale. În unele situații, acționezi conform propriei voințe; în altele, ai nevoie de conexiuni sociale ca să-ți atingi obiectivele.

Atitudinea personală a Racului va fi influențată de eclipsa parțială de Soare cauzată de trecerea lui Venus printre Pământ și Soare, pe 25 martie. Acest fenomen este de natură să creeze repoziționări în mediul religios iar pentru tine va însemna momentul unor revelații, al trecerii la un nivel superior de înțelegere. Perioada din jurul acestui fenomen este favorabilă călătoriilor.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Rac: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

Spre sfârșitul lunii, în dragoste și în relația de cuplu va fi multă volatilitate, ieșiri necontrolate, enervări nejustificate, reproșuri cu privire la aspecte vagi ale relației.

Dragostea este influențată și tulburată de factori exteriori cuplului, posibil de foști iubiți care apar nepoftiți în peisaj. Nu este momentul pentru decizii importante privind casa ori o eventuală sarcină până luna viitoare, când lucrurile se vor calma.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Rac: CARIERĂ

Conform previziunilor, ceva spectaculos ar trebui să se întâmple luna aceasta în cariera ta. Poate să fie vorba despre o recompensă bănească sau despre o avansare permanentă. Dacă ai o afacerea, aceasta va înflori odată cu stabilirea unei activități noi sau încheirea unui nou contract.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Rac: BANI

Predicțiile sunt favorabile și în privința banilor. Nu numai că vor fi îndepărtate niște piedici din calea banilor pe care îi aștepți, dar vei fi și eficientă în administrarea lor.

Dacă vei investi, se pare că vei avea mână bună și investiția va fi una profitabilă. Partenerul de viață va contribui și el la succesul vostru financiar.

În relația cu autoritățile, ori veți beneficia de un discount la o taxă, ori vi se va calcula mai puțin decât erați pregătiți să plătiți, ori vi se va rambursa ceva în urma unei recalculări sau regularizări.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Rac: SĂNĂTATE

În cea mai mare parte a lunii, vei avea o sănătate stabilă și vei fi echilibrată energetic. După 20, însă, vei resimți niște sincope în ritmul cotidian, slăbiciune, lipsă de concentrare, chiar puțin stres. Acestea se rezolvă cu scurte pauze luate imediat ce simți că deraiezi puțin de la cursul normal. Dacă te rupi complet de activitatea sau de mediul stresant și revii peste 10 minute, totul se va lega din nou. În aceste 10 minute, îți vor prinde niște exerciții de respirație, chiar meditație.

Mihaela Serea

Citește descrierea generală a Zodiei Racului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop