Horoscopul lunar martie 2017 pentru Gemeni: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Gemeni atrage atenția că, luna aceasta, casa carierei este foarte puternică. Aspectele cele mai bune vor fi în privința progreselor și realizărilor profesionale. Configurația planetară nu este la fel de favorabilă pentru casă și familie.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Gemeni

Luna aceasta, Gemenii vor manifesta independență și îndrăzneală, vor lua decizii curajoase și vor avansa către îndeplinirea obiectivelor. După data de 20, însă, Mecur nu-ți mai este deloc favorabil; după această dată, ți se recomandă prudență în decizii și acțiuni.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Gemeni: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

În luna martie, Mercur și Jupiter nu-ți sunt prea favorabile. Viața ta nu va fi tulburată în mod deosebit, dar vei simți nesiguranță și lipsă de control asupra cursului evenimentelor. Trebuie mai degrabă să ai răbdare ca lucrurile să se limpezească și să se așeze în timp.

Dacă ești singură, vei avea multe oportunități de noi relații. Poate iei în considerare o întâlnire cu fostul.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Gemeni: CARIERĂ

Se pare că vei avea oportunitatea să călătorești în interes profesional și să-ți îmbunătățești cunoștințele și aptitudinile printr-un training. Iar asta se va concretiza ulterior în carieră.

Luna aceasta este o perioadă ideală să pui în aplicare noile cunoștințe. Vei avea și puterea de convingere necesară asupra șefilor tăi. În statutul tău profesional Se vor petece niște schimbări care se vor dovedi favorabile.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Gemeni: BANI

Predicțiile pentru luna martie nu arată un aspect prea bun al lui Saturn în ceea ce-i privește pe Gemeni. Nu va fi o lună grozavă din punct de vedere financiar. Echilibrul dintre câștiguri și cheltuieli va fi schimbător. Iar situația aceasta agasantă va dura până pe 22, când Saturn își va schimba poziția. Va trebui să amâni cheltuielile importante până spre sfârșitul lunii.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Previziuile pentru luna martie în privința sănătății sunt împărțite: până la mijlocul lunii se vor manifesta sensibilitățile obișnuite, mai ales dermatorlogice și respiratorii; în partea a doua, te vei regăsi și remediile naturale pe care le vei folosi vor începe să dea rezultate. De asemnea, vei reveni în forma caracteristică și vei avea din nou multă energie.

Mihaela Serea

Citește descrierea generală a Zodiei Gemenilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop