Horoscopul lunar martie 2017 pentru Fecioară: dragoste, carieră, bani, sănătate

Zodia Fecioarei

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Fecioară indică o perioadă de schimbări și tranziție. Martie va marca începutul unor transformări intense și rapide în viața Fecioarei. Schimbarea va fi o constantă pentru o perioadă de timp; vor apărea lucruri noi în vața ta.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Fecioară

Ambițiile și succesele din carieră vor prevala în fața aspectelor emoționale și a celor legate de casă și familie. Îți vei urmări cu consecvență obiectivele profesionale și o vei face pe propria răspundere, fără să depinzi de ceilalți.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Fecioară: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

Activitatea socială va fi foarte stimulatoare luna aceasta. Vei merge la evenimente și petreceri și îți vei extinde rețeaua de relații.

Tu și partenerul tău veți simți nevoia de mai multă independență și de eliberarea parțială de obligații. Dacă nu aveți copii, pe moment nici nu vă interesează să aveți o asemnea inițiativă. Dacă ești într-o relație care scârțâie de ceva vreme, e posibil ca luna aceasta să se termine, mai ales că deja va apărea la orizont una nouă.

Planetele Venus și Mercur sunt prezente în casa dragostei. Dacă ești singură, vei întâlni o mulțime de ocazii de a-ți găsi un partener. Doar că ești într-o perioadă de instabilitate și nu simți încă nevoia de a stabili o relație serioasă, durabilă.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Fecioară: CARIERĂ

Predicțiile astrale pentru luna martie arată că, din punctul de vedere al carierei, ești într-o perioadă excelentă. Ar trebui să primești cu curaj orice modificare în specificul muncii tale sau în natura afacerii.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Fecioară: BANI

Predicțiile sugerează că ar fi bine să-ți schimbi strategiile financiare cu unele mai puțin riscante și chiar să accepți o ușoară scădere a veniturilor, în schimbul securizării lor și dobândirii unui ritm constant.

Vei acorda atenție intereselor și câștigurilor partenerului de viață, susținându-l în proiectele sale și suplinindu-l în îndatoririle casnice. Acest lucru va face bine veniturilor familiei. Deși vei plăti impozite sau alte datorii la stat, asta nu-ți va afecta confortul.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Până în jurul datei de 20 martie, sănătatea ta va fi oscilantă, vor exista unele tulburări. Ai nevoie de mai multă odihnă, de pauze mai dese și de respectarea nevoilor alimentare. După această dată, vitalitatea ta se va îmbunătăți considerabil. Fiind o perioadă de agitație și schimbări, va trebui să acorzi o atenție specială menținerii echilibrului emoțional.

Mihaela Serea

Citește descrierea generală a Zodiei Fecioarei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop