Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Săgetător: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Săgetător este dictat de Eris care ocupă o poziție dominantă. În plus, toate semnele de Foc vor fi patronate de Marte. În consecință, va fi o lună foarte dinamică. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Săgetător

Paradoxal, momentul favorabil trebuie petrecut într-o vacanță deosebită. Cum situația astrală este valabilă pentru multe dintre zodii, se poate constitui un grup interesant. Nativii în Zodia Săgetătorului lucrează dar se și distrează cel mai bine cu Berbecii și cu Leii.

Vacanța aceasta poate avea un scop secundar ascuns. Este util să iei puțină distanță față de aria profesională. Aceasta, pentru că nu este o perioadă bună pentru decizii majore în carieră. Săgetătorul poate manifesta impulsivitate și exces de autoritate. Deci, relaxează-te!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Săgetător: CARIERĂ

Dacă te ghidezi după instincte, ai mari șanse de succes. Acest lucru se datorează lui Eris care are mare grijă de intuiția ta. Eris atrage și norocul, dar nu într-o măsură care să-ți permită imprudențele. Nu trebuie să riști foarte mult.

Dacă ai propria afacere sau ești liber profesionist, negociază cu curaj. Marte te va ajuta să-ți impui punctul de vedere. Însă nimic nu va veni chiar gratis. Este, totuși, necesar să depui niște eforturi. Munca de rutină este mai bine s-o delegi sau s-o subcontractezi. Astfel, rămâi disponibil pentru activitățile de coordonare și de planificare.

Dacă ești angajat, e bine să faci ceea ceea ce știi mai bine. Evită căile ocolite și strategiile complicate ca să nu te pierzi într-un labirint. Dacă vezi o oportunitate de schimbare în bine, profită de ea. Totuși, nu te strădui prea tare pentru că nu este o perioadă favorabilă marilor schimbări.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă nu ești într-o relație, luna iunie îți va plimba prin față niște potențiali parteneri / potențiale partenere. Chiar sunt șanse serioase să apară persoana aleasă.

În general, este bine să ai mai multă răbdare cu oamenii – atât cu prietenii cât și cu cei din familie. Luna aceasta ești foarte dinamic. În consecință, celorlalți le va fi greu să țină pasul cu tine. Scoate-i din casă, îndeamnă-i la muncă sau la distracție – după caz. Dar nu-i presa excesiv pentru că vor începe să te evite.

Avându-l pe Marte de partea ta vei avea tendința să lupți în interesul partenerului / partenerei. Nu te reține pentru că ai toate șansele de a câștiga niște drepturi pentru persoana iubită.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Ca și în cazul altor zodii, energia excesivă îți poate dăuna. Te simți în stare de orice efort și nu vei ezita să-l faci. Însă toate au o limită. Efortul excesiv poate să dăuneze inimii. Aceasta, cu atât mai mult cu cât ai asemnea antecedente sau istoric în familie.

De asemenea, ferește-te să te pui la mintea marilor băutori. Ție nu-ți este poermis. Semnele de Foc nu se împacă bine cu alcoolul. Ficatul lor nu poate prelucra în ritmul altora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop