Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Berbec: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Berbec semnalează prezența Soarelui și a planetei pitice Eris în harta astrală. Aceasta înseamnă solicitări deosebite, în doemnii neașteptate. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Berbec

În perioada următoare vei fi foarte activă și vei avea o mulțime de oportunități de dezvoltare. Ai multă libertate de decizie – poate prea multă, deci trebuie să cântărești bine. În familie, va trebui să ai grijă exact de cel care pare să aibă mai puțină nevoie.

Luna aceasta, patronul Zodiei Berbecului, Marte, va guverna toate semnele de Foc. Aceasta se traduce printr-un surplus de energie. Va trebui să ai grijă să nu te rănești pe tine sau pe altcineva. La propriu, sau la figurat. Va trebui să te gândești bine care-ți sunt prioritățile, ca să nu te împrăștii în prea multe direcții. Ți se recomandă odihnă periodică, preferabil în preajma focului și pe malul unei ape.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Berbec: CARIERĂ

Luna aceasta, succesul depinde de gradul în care te-ai pregătit în lunile anterioare. Dacă ai folosit acele perioade de stagnare în pregătirea unei perioade productive, atunci vei avea de câștigat. În acest caz, poți, deja să-ți planifici apropiata vacanță. În orice caz, poți petrece mai puțin timp muncind. În restul timpului, poți să explorezi domenii noi. Fie îți vei lărgi competențele profesionale, fie vei descoperi un domeniu nou de studiu.

Dacă te gândești la un job nou, este o perioadă favorabilă pentru asta. Dacă ai de ales între a munci suplimentar la vechiul job și a începe, în paralel, o colaborare nouă, alege-o pe cea de adoua. Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Berbec indică posibilități noi și multă mobilitate.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Berbec indică un grad ridicat de subiectivism. Nu lua decizii impulsive, fără puțină analiză. Ascultă-i pe cei din jur, pune cap la cap ce spun și trage o concluzie rațională.

În familie, nu vor fi situații dramatice, doar puțină confuzie. Cineva cu mult spirit independent este gata să facă o boacănă. Din fericire, cuvântul tău contează. Important este să fii atent la ceea ce se întâmplă cu acea persoană și să intervii. Este vorba despre cineva mai tânăr: un frate mai mic, un nepot sau chiar unul dintre copiii tăi.

Luna se află într-o poziție nefavorabilă zodiei tale. Acest lucru, ca și surplusul de energie dat de Marte te pot face impulsiv. Asta poate dăuna relației de cuplu, celor din familie, dar și prieteniilor tale. Nu vorbi și nu acționa sub impulsul de moment. Calmează-te, analizează și vei vedea lucrurile diferit.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Berbec atrage atenția asupra energiei excesive a Berbecilor. In somnie, noaptea; agitație, ziua. Dacă îți dorești să slăbești, bucură-te, căci vei slăbi. Dar poate nu este modul ideal în care s-o faci. Va trebui să-ți impui să măjnânci suficient și să te hidratezi, altfel vei ajunge să leșini la muncă. Este posibil să simți unele dereglări de ritm cardiac. Inima nu are nimic, ci sistemul nervos. Încearcă mai întâi să îndrepți situația cu odihnă și cu remedii naturale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop