Horoscopul lunar iulie 2018: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018

Horoscopul lunar iulie 2018 spune că fiecare zodie are ceva de primit luna aceasta. Dar fiecărei zodii i se cere ceva în schimb. Pentru unele, este vorba de succes profesional. Pentru alții, de noroc în dragoste. Pentru cei mai norocoși, de ambele. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Berbec: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Berbec avertizează că semnele de Foc rămân fără patron astral. Cu toate acestea, Soarele continuă să te susțină. Dragostea este aria în care îți va merge cel mai bine.

Planeta pitică Eris, care, de obicei, nu-ți este favorabilă, luna aceasta va avea o poziție diferită. Astfel că va influența pozitiv viața ta romantică.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Taur: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Taur anticipează o perioadă foarte bună în privința relațiilor personale. Sentimentele tale puternice vor fi canalizate cu succes acolo unde trebuie.

Luna răspunde de soarta ta în iulie. Luna clarifică gândurile și sentimentele cele mai intime. Îndeamnă la meditații și stimulează rezoluțiile clare. Pe de altă parte, Pluto, care provoacă dezordine, este slab față Zodia Taurului. Nu va reuși să te încurce prea tare. Dacă ai încredere în tine și te adaptezi la ce se cere, vei avea succes.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Gemeni: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Gemeni semnalează sprijinul pe care îl vei primi de la un cuplu de planete pitice: Eris și Ceres. Acest cuplu puternic îți va umple luna de evenimente și de oportunități.

Deși în mod obișnuit Eris nu este aliatul tău, luna aceasta va face o excepție. Aceasta, deoarece se află în tandem cu Ceres. Pentru ca toate acele oportunități să-ți aducă succesul, ți se pun unele condiții. Astfel, va trebui să renunți la o parte din confort și să-ți urmezi propria cale. Nu te lăsa antrenată de majoritate, nici de curentul general de opinie. Formează-ți propriul punct de vedere și acționează separat.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Rac: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Rac semnalează poziția favorabilă a Lunii, principalul tău protector. Vestea proastă este că nu e momentul să pleci în vacanță. Vestea bună este că dai lovitura dacă rămâi.

Fă un efort și renunță la spiritul autocritic. Dacă vei continua să fii nemulțumită de tine, nu vei reuși nimic. Ai mai multe calități decât crezi. Toată lumea ți-o spune – de ce-ar minți?

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Leu: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Leu observă schimbarea de atitudine a lui Pluto față de această zodie. Asta se va traduce într-o creștere a veniturilor din muncă.

Dacă există oportunuități, nu există o cale directă către ele. Va trebui să fii tare în strategie. Munca susținută nu ajunge. De asemenea, nu este suficient să contezi pe noroc.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Fecioară: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Fecioară constată lipsa unui patron specific. Însă Mercur are un impact pozitiv. Ca urmare, perioada va fi caracterizată de vigoare și dinamică. Iar Venus va veni cu o notă de isterie.

În luna iulie, zodiile de Pământ vor fi oarecum patronate de Venus. Aceasta înseamnă că vor fi provocate emoțional dar și dinamizate într-un sens pozitiv. Efectele vor fi pozitive în domeniul profesional. În sfera relațiilor, însă, echilibrul va fi fragil, sub continuă amenințare.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Balanță: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Balanță semnalează prezența lui Eris într-o poziție privilegiată. Patronul zodiei face ca luna aceasta să fie foarte bună pentru Balanță. Însă acțiunea lui Saturn induce oarecare nervozitate.

Contrar obiceiului, vei fi agresivă în dispute. Vei reacționa destul de puternic atunci când vei fi luată pe nepregătite. Pe de altă parte, vei ezita atunci când va trebui să-ți argumentezi punctul de vedere. Aceasta, pentru că te temi să nu pui pe cineva într-o poziție dificilă. Agresivitatea ta va fi neintenționată.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Scorpion: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Scorpion anticipează o perioadă excepțională pentru nativii zodiei. Marte va juca rolul de patron pentru semnele de Apă. Influența sa, în combinație cu a Lunii, va conduce la niște victorii puțin probabile până acum.

Împinsă de evoluția rapidă și favorabilă a lcururilor, vei fi tentată să recurgi la mijloace incorecte. Nesinceritatea și profitul de pe urma slăbiciunii cuiva îți vor trece cu siguranță prin minte. Pe moment, poate să pară o alegere bună. Dar, dacă cedezi tentației, va veni un moment în care vei regreta.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Săgetător: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Săgetător anticipează o perioadă memorabilă. Jupiter, planeta călăuzitoare, va ocupa un loc excepțional. Alături de Eris, te va îndruma printre stări de emoție și extaz către rațiune și autocontrol.

Va fi multă distracție, inclusiv în mediul profesional. Vei cunoaște oameni interesanți, vei descoperi lucruri interesante. Intuiția este calea de cunoaștere care, luna aceasta, nu va da greș. Logica nu va face decât să confirme ulterior ceea ce ți-a spus instinctul.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Capricorn: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Capricorn îl desemnează pe Saturn ca patron al zodiei tale. Cu Luna ca asistentă, aceștia doi te vor învesti cu puteri asupra sufletelor.

În toate compartimentele vieții, puterea ta de convingere va fi decisivă. Propunerile tale vor fi primite cu entuziasm, mai ales în familie. Prietenii se vor simți confortabil în prezența ta. Asta s-ar putea să atragă unele confesiuni nedorite. Păstrează neutralitatea, pe cât posibil.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Vărsător: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Vărsător este încrezător în influența pozitivă a lui Saturn și a lui Neptun. Saturn îți va asigura forța și energia. Neptun îți va furniza motivația în acțiune exact în momentul păotrivit.

Va trebui să faci niște alegeri acum, pentru viitor. Aceste alegeri nu depind numai de tine. Însă abilitățile speciale pe care orice Vărsător le are în comunicare te vor ajuta. Dacă faci în așa fel încât cei din jur să fie mulțumiți de tine, va fi în avantajul tău. Trebuie să-ți ții promisiunile și să închei ceea ce ai început. Tocmai pentru că te-ai săturat de unele proiecte.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Pești: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Pești îți recomandă să te încrezi în Jupiter care ocupă poziția obișnuită de lider în zodia ta. Va fi o lună relaxată, fără urgențe și presiuni.

Ca să fii relaxată, va trebui să te izolezi puțin în lumea ta. Iulie va fi o lună bună pentru toate zodiile. Unii, însă, vor fi mai agitați decât alții. Cu idei multe, cu contradicții, cu mici conflicte constructive. Toate acestea te-ar putea obosi și te-ar lipsi de bine meritata odihnă.

Află previziunile complete!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop