Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Rac: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Rac

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Rac semnalează poziția favorabilă a Lunii, principalul tău protector. Vestea proastă este că nu e momentul să pleci în vacanță. Vestea bună este că dai lovitura dacă rămâi. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Rac

Fă un efort și renunță la spiritul autocritic. Dacă vei continua să fii nemulțumită de tine, nu vei reuși nimic. Ai mai multe calități decât crezi. Toată lumea ți-o spune – de ce-ar minți?

Fă pasul decisiv în direcția dorită. Înscrie-te la cursul sau examenul la care te gândești. Aplică pentru jobul visat. Abordează persoana care îți place. Vei simți imediat că ceva te împinge înainte, spre reușită. Și vei ști exact cum să scrii, cum să vorbești, cum să îți pledezi cauza.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Rac: CARIERĂ

Dacă aștepți un răspuns de la cineva, se pare că a trecut cam mult. Ar fi trebuit să-l ai până acum. Ia inițiativa, întreabă tu și, totodată, inițiază un plan B. Dacă sunt tulburări în jur, lasă-le să-și urmeze cursul și separă-te pe cât posibil.

În activitățile independente, bazează-te pe instinct, pe intuiție. Nu ao destul date cu care să operezi un raționament. Dar dacă ceva îți spune că e de bine, mergi înainte. Și viceversa. Este posibil să nu ajungi luna aceasta la reziltatul pe care îl aștepți. Dar este la fel de posibil să-ți iasă altceva, de care ai și uitat. Pentru că banii vin, totuși, de undeva.

Dacă ți s-a încredințat un proiect foarte pretențios, de data aceasta, nu-ți delega atribuțiile. Știi că nimeni nu face lucrurile mai bine decât le faci tu însăți. Poate o Fecioară să se mai apropie de minuțiozitatea ta.

Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Rac semnalează o mulțime de evenimente. În familie, va apărea o controversă înverșunată. Dar asta nu te va implica mai mult decât ca pe un simplu observator. De fapt, nu va fi ceva grav ci mai degrabă amuzant. Este o perioadă bună de petrecut timp cu familia. Dar asta nu vrea să spună „tot timpul'. Puțin și de calitate.

Dacă jobul te va forța să rămâi în oraș încă o vreme, petrece timp cu prietenii. Ieși seara, dă curs invitațiilor și cunoaște lume nouă. Așa se fac relațiile, așa se prind ocaziile. Apar aglomerații, adunări, grupări față de care traiectoria ta este tangențială. Fă cumva și intersectează-le pe toate. Vei avea mult de câștigat.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Rac: SĂNĂTATE

Încearcă ceva nou. O dietă nouă sau un remediu nou pentru o problemă veche. Este o prioadă a descoperirilor mici dar cu efect de lungă durată. Iar dacă ți se pare că a apărut o sâcâială nouă – o înțepătură, o pată, o inflamație – du-te la medic. Rezolvă problema oricât ar fi de mică, apoi stai fără griji!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop