Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Taur: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Taur anticipează un start enervant de lent al lunii. Ca și cum ai pierdut un tren și stai în gară așteptându-l pe următorul.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Taur

În loc să te plângi de plictiseală și de ghinion, respiră și bucură-te de răgaz. Starea asta va dura o săptămână, timp în care poți reflecta, poți plănui. Pe 7-8 februarie, lucrurile o iau din loc. Până la mijlocul lunii, toate vor veni pe capul tău într-un ritm debusolant. Familia, jobul, pasiunile tale, prietenii – toate te vor solicita. Interesant este că, pe 16 și 17, vei arăta într-un mare fel și vei fi foarte atrăgătoare. Luată de val, nu neglija o întâlnire romantică pe care ți-o solicită partenerul sau… noul partener. Este șansa ta de a evada și de a-ți reîncărca bateriile.

Pe 21 și 22, este deja momentul să pui la punct toată agitația în care ai fost antrenată. Explică tututror care-ți sunt limitele fizice și psihice. Ai sărit peste momentul romantic de mai sus? Ți se dă o doua șansă, pe 25, 26 și 27. Oricum, două întâlniri nu strică, așa că mergi și la prima.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În primele zile ale lunii, e clar, nu-ți dă romantismul pe dinafară. În loc să faci o față plictisită, mai bine găsește-ți ceva de făcut singură: un masaj, o oră la sală, o carte bună… Chiar o ieșire în lume, unde poți socializa cu alte persoane. În scurt timp te vei simți remontată. La fel și relația ta.

După data de 10, va urma o săptămână de analiză lucidă în care vei avea discuții serioase cu partenerul tău. Nu conflictuale, nici vorbă! Dar vei clarifica anumite aspecte ale conviețuirii. Înțelegerea reciprocă va urca la alt nivel și asta se va vedea mai ales în ultimele zile ale lunii. Atunci ve fi loc destul pentru romantism și pasiune.

În funcție de ascendentul tău, vei găsi protecția necesară la partener sau, dimpotrivă, i-o vei oferi tu.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Taur: CARIERĂ

Vei începe luna într-un mod pedant și plictisitor. Vei simți nevoia să verifici de mai multe ori fiecare lucru pe care îl faci. Migălealea nu te caracterizează, dar luna aceasta nu-i rost de mari salturi – cel puțin, nu în prima săptămână.

La capătul primei săptămâni o să înceapă să se vadă rezultatul muncii tale răbdătoare. Ordinea și claritatea îți vor permite să delegi sau să dai mai departe ceea ce ai pregătit cu migală. Pe 11 sau 12, este posibil să ți se alăture un nou coechipier. Sau ți se va propune o colaborare permanentă cu cineva. Merită văzut și încercat.

Puțin după jumătatea lunii – pe 16 și 17 – vei avea un succes important pe care îl vei sărbători cu colegii pe 21 sau 22.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Taur: FORMĂ ȘI SĂNĂTATE

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Taur indică un nivel de energie mai scăzut în primele zile ale lunii. Puterea de concentrare, însă, va fi satisfăcătoare. Începând de pe data de 5, ți se vor pune – și îți vei pune – niște întrebări legate de starea sănătății.

Cumva, în contextul activității sociale sau profesionale, va veni vorba despre asta. Ceea ce vei face și răspunsurile pe care ți le vei da, vor face ca, pe data de 10, să te simți excelent.

Pe 11 și 12, trebuie să ai grijă la regimul alimentar pentru că ești tentată de un aorecare abuz. În zilele acela, fiind puțin agitată și în schimbare, niciun abuz nu va trece nepedepsit. Energia și starea de bine se vor întoarce în jurul datei de 17 și vor continua să crească până la sfârșitul lunii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop