Horoscopul lunar august 2018 pentru Pești: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2018 pentru Pești

Horoscopul lunar august 2018 pentru Pești se concentrează pe prezența lui Venus și a lui Marte în harta ta astrală. Ai aliați puternici atât pe plan profesional, cât și personal. Află previziunile complete!

Este posibil să nu înțelegi din prima care este situația și ce ți se cere. Ia-ți un moment de contemplare și analiză. Nu acționa după ureche și nu te panica, așa cum le stă în fire semnelor de Apă când nu îțeleg ceva. În scurt timp vei avea revelația că lucrurile stau cât se poate de bine.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Ceea ce nu-ți priește deloc este conflictul. Și vei avea parte de așa ceva în jurul tău. Tocmai asta e: va fi în jur, dar nu te va privi pe tine. În asta constă prima provocare: menține-te în afara conflictelor, orice-ar fi. Dacă cineva insistă să-ți ceară părerea sau te atragă de partea lui, prefă-te că nu înțelegi. Adâncește-te în munca ta, prefă-te că ai ceva greu de făcut, transpiră și pune-ți căștile… Important este ca, la sfârșitul zilei, tu să ai rezultatul muncii și să fii OK cu toată lumea.

De altfel, poți să și profiți de situație. Cât timp ceilalți sunt ocupați cu tranșarea conflictului și împărțirea puterii, tu ești liberă. Faci ceea ce vrei, așa cum vrei. Aplici o soluție proprie la care te-ai gândit și n-ai găsit momentul s-o propui. Nimeni nu va avea nimic împotrivă. Cei aflați în război se vor bucura că măcar un om muncește. Iar la final, oricine va ieși câștigător, gloria va fi a ta.

Cu baii nu vei sta rău, dar vor exista multe direcții în care vei avea de cheltuit. Dă prioritate acelor plăți care presupun dobânzi sau penalități. Fii la zi cu datoriile, pentru că asta îți dă confort psihic.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În relația cu cei dragi, vei simți impulsuri de agresivitate din când în când. Dacă nu te poți abține, dă-o imediat pe glumă. Recunoaște deschis că te-a înțepat un tăun sau ceva, nu dezvolta un conflict. Poate că nu ești cel mai bun arbitru în conflictele altora, dar măcar nu le provoca tu.

Luna aceasta, vei avea multă bucurie din partea prietenilor. Vor ști să te scoată de sub tensiune și să te conecteze la ceva relaxant. Nu te îngropa în muncă și nu le refuza invitațiile.

Dacă ești într-o relație romantică, luna aceasta romantismul nu va fi de tipul siropos. Va fi mai degrabă de tip spumos. Cu distracție și umor. Iar dacă nu ești într-o relație, de asemenea, distracția și umorul vor fi soluția. De aici poate să vină surpriza. Nu trebuie să te dai înspectacol ca să atragi atenția. Fii tu însăți și e deajuns.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Pești: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar august 2018 pentru Pești notează câteva mici riscuri în privința sănătății. Disconfort mai mult decât boală. Și poate să vină de la imprudențe alimentare. Nu experimenta cu alcoolul, pentru că nu ești în formă pentru asta. Și nu încerca să mai da o șansă alimentelor care știi deja că îți fac rău. Nu prea ai timp de zăcut luna aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop