Horoscopul lunar august 2017 pentru Scorpion: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Scorpion identifică forțelor planetare în sectorul nordic al horoscopului. Casa Carierei va fi dominantă luna aceasta. Interesele profesionale vor prevala asupra celor legate de casă și a celor de natură emoțională.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Scorpion

Cele mai multe planete s-au deplasat în jumătatea estică a hărții tale astrale. Autonomia și inițiativa proprie îți vor fi necesare pentru îndeplinirea obiectivelor. Trebuie să decizi asupra priorităților și să urmezi cu grijă traseul stabilit.

Voința celorlalți este mai puțin importantă luna aceasta. Ai libertatea să-ți alegi metodele și căile de urmat. Nu este nevoie de compromisuri; îi poți converti pe ceilalți la punctul tău de vedere.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Scorpion: CARIERĂ

Horoscopul lunar august 2017 pentru Scorpion anticipează o evoluție lentă dar sigură în plan profesional. Dar te îndrepți spre punctul cel mai înalt al carierei tale pe acest an.

Saturn în Casa Carierei te susține în atingerea obiectivelor și îți asigură echilibrul în abordare. Scorpionul trebuie să aibă în vedere sugestiile superiorilor săi ierarhici ca să poată avansa în carieră.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Scorpion: BANI

Predicțiile privind banii sunt minunate pentru luna august. Cumva, banii vor veni toți odată, din toate sursele din care îi aștepți. O parte din surplusus îl vei folosi pentru cause filantropice și proiecte sociale. Mercur retrograd va determina niște tensiuni între tine și partenerul tău din cauza cheltuielilor excesive la care te vei deda.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Vei fi foarte activă social în august. Vei petrece mult timp în petreceri și reuniuni. Încerci să-ți lărgești cercurile de cunoștințe și relații. În acest proces, e posibil să-ți periclitezi niște relații de prietenie. Trebuie să fii diplomată și să păstrezi armonia între prieteniile vechi și cele noi.

În dragoste, compatibilitatea cu partenerul va fi pusă la încercare. Ești în căutarea perfecțiunii datorită influenței planetelor, dar dragostea nu favorizează precizia și măsurătorile.

Nativii în Zodia Scorpionului care sunt singuri vor căuta fie romantism pur, fie status social și material. În cuplurile stabile, sarcina poate fi un subiect serios de discuție luna aceasta.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar august 2017 pentru Scorpion avertizează că, până pe data de 23, sănătatea ta va fi supusă unor provocări, în principal, din cauza stresului de la muncă. Trebuie neapărat să-ți rezervi suficient timp pentru odihnă și relaxare. Condiția fizică ți se va îmbunătăți considerabil în ultima săptămână a lunii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop