Horoscopul lunar august 2017 pentru Rac: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Rac semnalează prezența majorității puterilor planetare în partea de jos a horoscopului tău. Casa Familiei devine dominantă după jumătatea lunii august.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Rac

Aspectele planetare sunt favorabile relațiilor. Atmosfera în familie este deosebit de plăcută. Se plănuiesc copii. Relațiile tind să se oficializeze prin căsătorie.

În luna august vor fi întâlniri și petreceri în familie. Toate acestea vor consolida relațiile cu rude mai îndepărtate. Vei cheltui bani pentru înfrumusețarea casei sau poate chiar pentru schimbarea reședinței la un confort superior.

August este o perioadă de tranziție de la autonomie și inițiativă personală înspre flexibilitate și abilități sociale. Depinzi de interesele altora și de acțiunile lor.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Rac: CARIERĂ

Horoscopul lunar august 2017 pentru Rac nu indică aspecte planetare favorabile carierei luna aceasta. Este, mai degrabă, o perioadă de analiză și planificare pentru viitor.

Mercur retrograd te ajută să elaborezi strategii pentru atingerea obiectivelor profesionale sau de afaceri. De asemenea, poți profita de evenimantele sociale la care vei participa ca să capeți informații de importnță profesională.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Rac: BANI

În timp ce cariera bate pasul pe loc, banii continuă să vină mulțumitor. Dacă ai o afacere, aceasta va atrage ceva investiții din exterior.

Vei avea susținerea partenerului în privința folosirii banilor. Dipă data de 23 vei avea un surplus provenit din scutirea de la o plată pe care ai planificat-o.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Ești foarte carismatică și foarte atrăgătoare pentru sexul opus. Vei avea câteva oportunități de a forma un parteneriat și vei putea să alegi persoana cea mai compatibilă. Este valabil și în cazul în care, în cursul lunii, te vei despărți de actualul partener.

În cuplurile stabile, rolurile se inversează temporar. Dacă, de obicei, Racul este cel care solicită protecție, în luna august se va aștepta asta de la el. Cu atât mai mult cu cât sunt și copii. Iar Racul va face față cu brio, pentru că, de fapt, este expert în asta.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Rac: SĂNĂTATE

Racul este bine-sănătos luna aceasta. Viatalitatea ta va fi la cote maxime. Energia fizică poate fi convertită în îndeletniciri specifice vacanței: sport și drumeție. Energia mentală îți poate fi utilă în cazul în care vrei să înveți ceva nou sau să-ți îmbogățești cunoștințele deja existente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop