Horoscopul lunar august 2017 pentru Gemeni: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Gemeni semnalează prezența majorității puterilor planetare în partea de jos a horoscopului tău. Casa Familiei este foarte puternică luna aceasta.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Gemeni

Preocupările tale vor fi legate mai mult de rezolvarea problemelor casnice și de îmbunătățiea stării psihice. Eforturile tale se vor duce spre renovare, redecorare sau chiar schimbarea locuinței. Vei avea sprijinul total al planetei Venus în aceste privințe.

Perioada lunii august va fi una a tranziției de la independență spre folosirea abilităților sociale și adaptabilitate. Va trebui să te adaptezi situațiilor noi și persoanelor nou apărute în mediul tău. Interesele altora vor fi un mijloc prin care tu îți vei îndeplini propriile obiective.

Pezența lui Mercul în Zodia Leului va ascuți abilitățile de comunicare ale Gemenilor. Acest lucru îi va favoriza în mod deosebit pe profesioniștii în domeniul comunicării dar și pe cei din mediul academic.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Gemeni: CARIERĂ

Horoscopul lunar august 2017 pentru Gemeni indică o perioadă de acalmie în domeniul profesional. Progresul va fi lent, inobservabil. Mercur retrograd va cauza întârzieri în toate demersurile.

În acest timp, ai putea avansa cu planurile tale secundare, cele legate de studii și perfecționare profsională. Sau ți-ai putea lua o vacanță, mai ales spre afârșitul lunii când chiar îți va fi necesară.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Gemeni: BANI

Între 5 și 19 august, inteligența ta financiară va fi puternică. Această perioadă este fvorabilă pentru punerea în aplicare a unor planuri de măsuri privind veniturile și cheltuielile. De asemenea, te ajută prezența Lunii în Casa Banilor. Cu surplusul pe care-l vei încasa în cursul lunii poți lichida unele datorii.

Cu sprijinul celor mai în vârstă din familia ta, ai putea să direcționezi o parte din fonduri pentru o călătorie în străinătate.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

După data de 17, vine o perioadă bogată în romantism. Gemenii singuri se vor îndrăgosti și vor găsi multă plăcere și distracție în noua lor relație.

Relațiile existente și căsniciile Gemenilor vor câștiga în romantism. Dragostea capătă mai multă senzualitate, de unde și ideea de a concepe un copil. Acum se dă proba compatibilității între tine și partenerul tău.

Problemele casnice le vei rezolva fără effort. Va fi o perioadă armonioasă în familie.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Până pe 23, starea sănătatății tale va fi excelentă. După aceea, va fi normală – nimic rău dar nimic spectaculos în privința vitalității și a rezistenței la efort. Odihna corespunzătoare și pauzele suficiente vor fi de ajutor în menținerea tonusului, mai ales în ultima săptămână a lunii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop