Horoscopul lunar august 2017 pentru Fecioară: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Fecioară observă o mișcare a planetelor spre sudul hărții tale astrale. Până la sfârșitul lunii, harta va fi echilibrată.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Fecioară

Atât viața profesională cât și cea de familie îți vor solicita atenția. Tăria psihică îți va fi, de asemenea solicitată, deci va trebui să te ocupi de îmbunătățirea ei.

Forța planetară stă în jumătatea estică a zodiei tale. Acest fapt, împreună cu depășirea de către Mercur a fazei retrograde după data de 16, îți va da forță și independență. Acțiunile tale individuale vor fi foarte bine focalizate, fără să mai aibă nevoie de aprobarea cuiva. Nu ai nevoie de prea mult ajutor și nici de compromisuri.

După data de 23, vei fi interesată mai mult de plăcere și senzualitate. Prezența lui Venus în semnul tău te va ajuta să-ți îmbunătățești aspectul exterior. Vei fi interesată de activități spirituale după data de 10. Te vei angrena în acțiuni caritabile și umanitare.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Fecioară: CARIERĂ

Luna aceasta, cariera te va solicita în mod egal cu familia și aspectele personale. Va trebui să le armonizezi pe cale de conservare, adică fără decizii pripite, insuficient fundamentate.

Nu accepta propuneri profesionale dacă ai dubii. Nu-ți părăsi jobul sub impulsul unei nemulțumiri de moment. Dacă simți disconfort, este din cauza oboselii. Profită de inactivitatea astrală în someniul profesional și ia-ți concediu ca să te limpezești.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Fecioară: BANI

Horoscopul lunar august 2017 pentru Fecioară anticipează o situație financiară foarte bună. Prezeța planetei Venus în semnul tău până pe 17 va avea o influență uimitoare asupra dinamicii încasărilor.

Efectul combinat al acțiunii lui Jupiter și Venus face ca banii să vină din surse neașteptate. Investițiile în imobiliare și în capacități de turism vor fi profitabile. Este posibil să-ți schimbi locuința cu alta mai mare și mai bine plasată.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Aura ta personală va atrage partenerii romantici. Deși vei flirta mult, angajamentele serioase vor lipsi. Între altele, dintr-o lipsă de compatibilitate .

Relațiile existente au nevoie de o examinare atentă și de îmbunătățiri pentru a fi salvate. Fecioarele care sunt logodite s-ar putea să se răzgândească în privința căsătoriei. Se impune analiză și planificare în privința unei viitoare sarcini, pentru că nu sunt îndeplinite toate condițiile necesare.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar august 2017 pentru Fecioară indică o stare a sănătății excelentă. Este timpul să te concentrezi asupra echilibrului emoțional. Încearcă inclusiv meditația. Înaintând spre sfârșitul lunii, starea ta va fi din ce în ce mai bună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop