Horoscopul lunar august 2017 pentru Berbec: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Berbec semnalează prezența majorității planetelor în jumătatea sudică a hărții astrale.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Berbec

Cariera va trece pe planul doi. Acum în prim plan sunt aspectele domestice și cele emoționale. Vei avea șansa de a rezolva probleme de familie și de a te întări emoțional.

În perioada care urmează, ceilalți vor avea un rol important în viața ta. Abilitățile sociale și flexibilitatea îți vor fi de mare folos. Autonomia și inițiativa personală vor avea de așteptat. Cooperarea și parteneriatul sunt mai importante.

Aspectele planetare indică o perioadă în care amuzamentul și distracția se vor împleti armonios cu întâlnirile de afaceri și de interes profesional. Chiar și vacanța va fi una productivă. Mercur retrograd îți va da un răgaz de autocontemplare și înțelegere de sine.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Berbec: CARIERĂ

Abia după data de 23 aspectele profesionale îți vor reține din nou atenția. Atmosfera de la muncă va fi plăcută. Dacă ai o afacere, aceasta va crește cu ajutorul noilor conexiuni sociale pe care le vei stabili la o petrecere.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau al unui nou parteneriat în afaceri, vei avea succes după data de 16.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Berbec: BANI

Luna aceasta, situația ta financiară va fi bună. Membrii familiei te vor ajuta să-ți rotunjești veniturile. Ar putea apărea probleme din partea partenerului tău, probleme strâns legate de bani. Va trebui să gestionezi situația cu diplomație. Te poți aventura în cheltuieli riscante doar până pe 23 august, după care riscul înseamnă pierdere garantată.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar august 2017 pentru Berbec anticipează o perioadă în care dragostea îți aduce satisfacții. Ai o abordare idealistă până la jumătatea lunii. Prezența lui Venus în Casa Căsătoriei favorizează oficializarea relației și, eventual, sarcina.

După jumătatea lunii august, te poți gândi la data căsătoriei. Jupiter are o influență favorabilă în identificarea compatibilității în dragoste. Astfel că, dacă ești singură, sunt toate șansele să-ți găsești perechea cea mai potrivită.

Pentru relațiile sociale și prieteniile existente, va fi o perioadă agitată, plină de provocări.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Luna aceasta vei avea o condiție fizică excelentă și vei fi la nivelul maxim de energie. După data de 12, vei avea și ocazia să-ți pui la lucru întreaga vitalitate. Evită să mănânci prea mult sau să consumi băuturi energizante la petreceri!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop