Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Capricorn: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Capricorn

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Capricorn anticipează realizări punctuale, etape ale unui plan de anvergură. Află previziunile complete!

Marte și Saturn acționează în tandem de partea ta. E momentul să iei taurul de coarne. Este timpul pentru acțiune, dar este important să nu te împrăștii în prea multe direcții. Altfel, nimic nu va ieși cum trebuie, toate vor fi începute și nimc terminat.

În comunicare vor exista niște dificultăți dacă nu te impui și lași ceața să plutească în continuare.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Capricorn: CARIERĂ

Vei avea o doză de noroc dar nu trebuie să te bazezi orbește pe asta. Dacă ai propria afacere, va trebui să te concentrezi numai în una sau două direcții. Vor apărea multe tentații, multe oportunități atrăgătoare. Dar nu ai asemenea resurse și nici atâta timp la dispoziție să le dezvolți pe toate și să și iasă ceva. Și nu vei avea nici răgaz suficient să analizezi toate posibilitățile. Asigură-te că activitatea principală, cea care aduce bani, merge solid înainte. În plus, ochește oportunitatea care riscă să dispară cel mai repede și încearcă s-o valorifici.

Dacă ești angajată, ține-te bine de activitatea ta obișnuită. Pe lângă asta, vezi unde scârțâie ceva, unde se cere o idee bună și un om cu inițiativă. Ia startul repede, așa încât să se observe și să ți se recunoască meritul de a fi găsit soluția.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În viața personală, influența negativă a lui Pluto va face să se adune toate sâcâielile posibile la un loc. Dar cum nimic nu durează veșnic, nici această situație nu va dura. Nu trebuie să intervii, nu e nevoie să faci nimic.

Pentru nativii din Zodia Capricornului care sunt singuri, nu sunt perspective clare de a lega o relație. Dar tot ce se va întâmpla luna aceasta va pregăti terenul. Vor fi împrejurări din care îți vei da seama de ceea ce-ți dorești și mai ales de ceea ce nu-ți dorești. Deci nu trebuie să simți dezamăgire dacă nu-ți iese o combinație. În scurt timp vei realiza că nici nu ți-o doreai cu adevărat.

Pentru Capricornii familiști vor fi niște conflicte de rezolvat. După toate aparențele, greșești într-o privință și te încăpățânezi să nu recunoști, chiar după ce ți-ai dat seama. Relația ta se va bloca și așa va rămâne până când te vei hotărî să dai înapoi.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Încrâncenarea ta mentală se va reflecta în încordare la nivelul mușchilor și ligamentelor. Vei avea o atitudine oarecum țeapănă, mai ales în timpul lucrului, dacă stai mult la birou. De aici, dureri de spate, de ceafă și de cap. Trebuie să-ți faci timp pentru exerciții fizice și pentru pauze de mișcare în timpul lucrurlui. Zece minute la fiecare oră, timp în care să faci niște întinderi, aplecări, rotări de cap și de trunchi.

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop