Horoscopul iulie 2017 pentru Balanță: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul iulie 2017 pentru Balanță stabilește că inițiativa personală combinată cu persistența în acțiune va aduce rezultate.

Horoscopul iulie 2017 pentru Balanță

Cooperarea și consensul nu îți sunt neapărat necesare luna aceasta. Independența specifică pentru nativii în Zodia Balanței se va putea manifesta liber. Vei simți că, urmând propria cale, vei scăpa de un balast pe care l-ai cărat o vreme după tine.

Luna aceasta, Balanța va fi preocupată de carieră, dar va trebui să acorde egală atenției treburilor personale, familiei și partenerului. În primele zile ale lunii, aceasta poate părea o mare provocare. Cu timpul, însă, va deveni mai ușor și lucrurile se vor stabiliza.

Horoscopul iulie 2017 pentru Balanță: CARIERĂ

După cum indică horoscopul iulie 2017 pentru Balanță, pentru nativii acestei zodii, cariera se află undeva, într-un punct înalt. Dacă e vorba de o afacere, aceasta este pe drumul cel bun, scăpată de fragilitatea începuturilor. Și vei cunoaște noi trepte de progres cu ajutorul familiei și al prietenilor.

Familia ta se bucură de succesul tău în carieră. La locul de muncă, vei avea parte de recunoaștere și recompensă. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ar trebui să studiezi bine oportunitățile și să ai curajul de a alege ceea ce ți se pare cel mai greu de obținut.

Horoscopul iulie 2017 pentru Balanță: BANI

Situația financiară de luna aceasta arată superb, cu multe încasări. Câștigurile vin prin intermediul organizației profsionale din care faci parte, prin rude și prieteni, dar și prin contactele sociale mai noisau mai vechi. Avansul planetelor are o influență pozitivă asupra veniturilor tale luna aceasta.

Horoscopul iulie 2017 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea este complicată pentru Balanțe luna aceasta. Vor fi multe provocări în relație. Partenerul tău poate avea niște probleme care vor afecta indirect relația. Căsnicia va fi, de asemenea, supusă stresului, mai ales din cauza amestecului rudelor. Nu este momentul să rămâi însărcinată.

Nativii în Zodia Balanței care nu sunt într-o relație vor avea niște oprtunități în cercurile sociale și la petreceri. Până pe 28, te va interesa distracția într-o eventuală relație. Apoi vei căuta mai mult latura practică.

Horoscopul iulie 2017 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Până pe data de 22, va fi mai delicat cu sănătatea. Va trebui să te îngrijești și să nu treci cu vederea indispozițiile. Nici psihic nu vei sta excelent – stresul și oboseala își vor spune cuvântul. După data de 22, vei simți îmbunătățiri radicale. Este o perioadă în care este indicat să-ți faci analizele anuale și unele examene medicale de rutină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop