Horoscopul februarie 2017 pentru Leu: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul februarie 2017 pentru Leu

Horoscopul februarie 2017 pentru Leu sugerează că ar fi bine să dai mai încet pornirile de independență. Luna aceasta succesul tău depinde acum de integrarea socială, de participarea la evenimente în domeniul profesional. Și chiar vor fi niște evenimente plăcute, oarecum neașteptate.

Horoscopul februarie 2017 pentru Leu

Horoscopul februarie 2017 pentru Leu: DRAGOSTE

Pentru tine luna aceasta va fi fi aglomerată cu petreceri și obligații sociale împreună cu partenerul tău. Dacă încă n-ați făcut-o, e posibil să stabiliți o dată a căsătoriei și / sau să decideți să aveți un copil.

Dacă ești singură, vei avea multe ocazii să cunoști persoane interesante, cu condiția să nu ratezi acele evenimente sociale despre care vorbeam. Chiar dacă nu te grăbești să te angajezi într-o relație romantică, va fi plăcut să-ți lărgești cercul de prieteni.

Horoscopul februarie 2017 pentru Leu: CARIERĂ

Succesul în carieră ți-l poți asigura prin responsabilitate în muncă, dar și prin prezența în rețeaua socială. Ideile tale strălucite ar putea genera invidie, iar invidia este periculoasă. Împrietenește-te cu cei care ți-ar putea fi dușmani!

Dacă ești în căutarea unui nou job, este o lună favorabilă pentru întins antene și aruncat cârlige. Vei avea puterea să atragi atenția mai mult ca întotdeauna.

Este posibil, de asemenea, să începi o afacere, pornind de la aptitudinile și experiența ta.

Horoscopul februarie 2017 pentru Leu: BANI

Predicțiile pentru februarie arată o îmbunătățire a situației financiare față de luna trecută. Banii pot să apară din mai multe surse: încasarea unei plăți pe care cineva ți-o datorează, un cadou din familie, un proiect rentabil apărut pe neașteptate.

Horoscopul februarie 2017 pentru Leu: SĂNĂTATE

Condiția fizică și sănătatea vor fi delicate până pe 18 februarie. Poți să-ți îmbunătățești starea prin exercițiu fizic și relaxare.

Vitalitatea și energia vor fi ridicate, ceea ce te predispune la niște excese și la accidente. Evită situațiile riscante și mesele prea copioase!

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Citește și Horoscopul 2017 pentru Zodia Leului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop