Horoscopul februarie 2017 pentru Gemeni: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul februarie 2017 pentru Gemeni este pozitiv și încurajator. În carieră merge bine; în familie – armonie. Inteligența și creativitatea sunt bine aspectate și ai putea să-ți faci plăcerea de a te implica în activități artistice sau literare.

Horoscopul februarie 2017 pentru Gemeni

Horoscopul februarie 2017 pentru Gemeni: DRAGOSTE

Dacă ești singură, vei avea oportunități romantice în mediul social de la petreceri, în mediul academic sau la seminariile spirituale la care mergi.

Combinațiile romantice vin, însă, cu ceva dificultăți. Relația trebuie lăsată să se dezvolte treptat. Nu este indicată luarea unui angajament pe termen lung în februarie. Încheierea unui parteneriat sau o sarcină ar trebui amânate, pentru că planetele nu sunt favorabile.

Cuplurile căsătorite sau aflate într-o relație permanentă vor avea oportunitatea să meargă într-o scurtă vacanță romantică undeva, peste hotare.

Horoscopul februarie 2017 pentru Gemeni: CARIERĂ

În această lună, realizările vor fi măsura obiectivelor tale ambițioase. Vei primi recunoaștere atât de natură financiară cât și în privința statutului tău la locul de muncă. Este posibil să faci o călătorie în afara țării în legătură cu jobul tău.

De asemenea, sunt oportunități de studiu în scopul îmbunătățirii abilităților profesionale.

Oamenii de afaceri nativi în Gemeni vor avea succes în relația cu autoritățile.

Horoscopul februarie 2017 pentru Gemeni: BANI

Geamănul se descurcă întotdeauna cu banii, dar luna aceasta va fi chiar mai bine ca de obicei. Spre mijlocul lunii, îți va intra o sumă semnificativă.

Este momentul să-ți reanalizezi schema financiară și să regândești principalele destinații ale banilor. Ai posibilitatea să economisești ceva într-un scop important pentru tine: studii, vacanță sau o achiziție.

Horoscopul februarie 2017 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

În februarie vei beneficia de o stare de sănătate excelentă. Cu condiția să acorzi atenție odihnei și relaxării.

Nivelul de energie și gradul de inteligență vor fi la cote maxime. Pentru a-ți menține o condiție bună, ți se recomandă să mănânci papaya și portocale. Cu efectul lor antioxidant și hidratant, îți vor da o stare de confort permanent.

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Citește și Horoscopul 2017 pentru Zodia Gemenilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop