Horoscopul februarie 2017 pentru Berbec: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul februarie 2017 pentru Berbec indică un conflict datorat planetei Marte. Dar cu forța și hotărârea care te caracterizează luna aceasta mai mult ca oricând, oponentul tău nu va avea ce aduna de jos. Nimeni și nimic nu-ți stă în cale.

Horoscopul februarie 2017 pentru Berbec

Horoscopul februarie 2017 pentru Berbec: DRAGOSTE

Dragostea e pretutindeni în aer în februarie. Vei avea o mulțime de ocazii să legi noi relații romantice. Simți nevoia să fii liberă în dragoste, nu te interesează relațiile foarte serioase și de lungă durată.

S-ar putea să accepți flirturile și întâlnirile online. Nu este exclus să întâlnești chiar dragostea adevărată în mediul online. Dragostea e pentru tine mai mult spirituală decât fizică în această perioadă. Vei privi sexualitatea mai mult ca pe un bonus.

Cuplurile stabile s-ar putea să se gândească la un copil.

Horoscopul februarie 2017 pentru Berbec: CARIERĂ

Previziunile în domeniul profesional arată excelent în luna februarie. Dar vor fi mai puține provocări față de luna trecută. Vei îndeplini tot ce-ți propui în privința carierei și te vei orienta, deja, spre noi obiective. În orice caz, vei avea satisfacții morale și confort emoțional.

Horoscopul februarie 2017 pentru Berbec: BANI

Inteligența ta fiananciară va fi la cote ridicate luna aceasta. O achiziție de domeniul tehnic – fie că este un dispozitiv nou, fie că este o aplicație nouă – îți va ușura munca și îi va spori eficiența. Cumva, asta se va reflecta în nivelul veniturilor tale.

Vei fi sprijinită de conexiunile tale sociale să obții proiecte care să-ți aducă venituri suplimentare.

Dacă ai ocazia să investești, încrede-te în intuiția și priceperea ta.

Horoscopul februarie 2017 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Foarte bine stai și cu sănătatea luna aceasta. Nu se întrevăd probleme. Nivelul de energie și vitalitate va scădea treptat datorită poziției planetelor față de semnul tău. Dar asta nu va crea incidente și nu va afecta funcționarea organismului.

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Citește și Horoscopul 2017 pentru Zodia Berbecului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop