Horoscopul februarie 2017 pentru Balanță: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul februarie 2017 pentru Balanță

Așa cum arată Horoscopul februarie 2017 pentru Balanță, luna aceasta preocupările casnice și aspectele vieții emoționale vor trece în față. Se va dedica mai mult celorlalți. Cheia succesului stă în colaborare.

Horoscopul februarie 2017 pentru Balanță

Horoscopul februarie 2017 pentru Balanță: DRAGOSTE

Luna februarie poate să transforme ușor orice relație într-una romantică, pentru că toți colegii și toți prietenii vor fi impresionați de altruismul tău și își vor dori să stea cât mai mult în preajma ta. Va trebui ca aceștia să facă distincția între prietenie și dragoste.

Viața socială va fi intensă. Viața de familie va fi plină de petreceri și distracție. Luna aceasta s-ar putea planifica o sarcină.

Horoscopul februarie 2017 pentru Balanță: CARIERĂ

În februarie pare că te preocupă mai mult cariera altora decât a ta. Ajuți pe toată lumea, dai idei bune, împrăștii bună dispoziție. Tocmai de aici îți va veni și ție succesul: vei fi percepută ca un lider informal și ți se vor recunoaște meritele în reușita echipei.

Dacă ești în căutarea unui job, șansele tale sunt crescute, proporțional cu farmecul și volubilitatea. Se poate să ți se deschidă o ușă ca urmare a prezenței tale la o petrecere sau într-o altă împrejurare care, aparent, n-are de-a face cu munca.

Horoscopul februarie 2017 pentru Balanță: BANI

Stai bine cu banii. Poți să-i faci folosindu-ți imaginația și flerul. Te poți încumeta chiar la ceva investiții, pentru că îți funcționează bine intuiția.

Această perioadă excelează pentru cei care sunt cuprinși într-o formă de studiu sau au profesii creative.

Ai grijă: ai tendința să dai cam ușor bani cu împrumut. Dacă intuiția îți spune „nu', ascult-o, altfel o să rămâi ori fără bani, ori fără un prieten.

Horoscopul februarie 2017 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Interesul tău pentru activități și informații care să ajute sănătatea vor da roade și luna aceasta te vei simți mai bine decât în perioada precedentă.

Vei fi atât de energică încât vei uita să te mai și oprești din activitate ca să te odihnești. Asta te-ar putea duce la un grad de extenuare către sfârșitul lunii.

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Citește și Horoscopul 2017 pentru Zodia Balanței.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop