Horoscopul echinocțiului de primăvară 2021: Cum va afecta fiecare zodie?

Echinocțiul de primăvară este prima zi a anului astrologic și începutul primăverii în jumătatea nordică a globului. Anul acesta va fi pe 20 martie. Potrivit astrologilor, echinocțiul de primăvară ne încurajează pe toți să facem curățenie de primăvară, fie că ne curățăm casele, că ne organizăm la locul de muncă, că ne dăm seama ce să acordăm prioritate sau să eliminăm lucrurile.

Când este echinocțiul de primăvară?

Acesta este un moment minunat pentru a avea grijă de noi în timp ce trecem de la iarnă la primăvară. Echinocțiul de primăvară ajută la refacerea și resetarea minții, a corpului și a spiritului, datorită semnului său de noul an astrologic.

Mai mult decât atât, acesta poate spori iubirea de sine, reînnoirea, echilibrul, armonia și fertilitatea.

„Sosirea zilelor mai însorite, precum și alinierea astrologică a Berbecului, stabilește scena pentru noi începuturi, asumând riscuri și creează încredere în relațiile romantice și cu tine însuți', potrivit specialiștilor.

Cu alte cuvinte, acesta este un moment de renaștere pentru toată viața și pentru fiecare semn unic al zodiacului.

Cum va afecta fiecare semn al zodiacului trecerea de la iarnă la primăvară?

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor experimenta iubirea de sine și noi începuturi. Ei vor primi recunoaștere și recompensă după multă muncă sau efort. Mai mult decât atât, aceștia sunt gata să se deschidă și să evolueze într-o relație sau să învingă iubirea pierdută.

Taur

Acesta este un moment în care karma este reînnoită pentru nativii din zodia Taur. Este posibil să experimenteze noi parteneriate sau prietenii. De asemenea, vor simți dorința de a-și oferi timpul în lucrări de caritate sau de a oferi ajutor celor care au nevoie. Vor fi în căutarea unei noi iubiri.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemenilor vor pune mai mult accent pe parteneriate profesionale. Acesta este un moment bun pentru a se concentra asupra indivizilor care lucrează în jurul lor. S-ar putea să fie atrași de un mentor sau ghid. De asemenea, s-ar putea să se simtă motivați să înceapă un nou capitol în dragoste.

Rac

După mult timp dedicat muncii sau pregătirii educaționale, cei din zodia Rac vor avea parte în cele din urmă de multă dezvoltare și împlinire. Echinocțiul îi va împinge să se implici mai mult în dragoste și le crește nevoia de a avea un iubit care să preia conducerea.

Leu

Este timpul pentru o „curățare de primăvară' emoțională. Cei din zodia Leu vor fi nevoiți să se concentreze asupra pasiunii și creativității și îi va ajuta să facă față unor pierderi prin care au trecut. Leii vor câștiga putere după luptă și vor fi deschiși la ceea ce este de învățat din toate acestea. Se vor simți inspirați și creativi. De asemenea, se vor concentra mai mult pe iubirea de sine, care îi va atrage pe alții sau pe iubiții lor către ei.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară, se vor îndrepta către o zonă emoțională. Aceștia vor simți că își asumă poverile altor persoane. S-ar putea să experimenteze o mulțime de presiuni pentru a-i ajuta pe alții. Fecioarele ar trebui să nu uite să iubească și să fie iubite. Ceea ce vor da dai, aia vor primi.

Balanță

Balanțele atrag atenția socială cu multă eficiență și conduc prin puterea exemplului. Acestea sunt captivvante și atrag atenția tuturor. Este un moment minunat pentru a se concentra mai mult pe corp, cum ar fi antrenamentul fizic. S-ar putea să caute afecțiune de la iubiți/parteneri.

Scorpion

În timpul echinocțiului, Scorpionii vor găsi bucurie în plăcerile simple ale vieții și în a fi înconjurați de cei dragi. Toate blocajele vor fi eliminate. De asemenea, nativii din zodia Scorpion își vor găsi o ocupație mai dinamică și mai distractivă după multă plictiseală de-a lungul carierei. Echinocțiul îi va ajuta să aducă mai multă consistență relațiilor lor.

Săgetător

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, acesta este un moment minunat pentru investiții mari cu timp sau bani în casă. Acum se vor simți confortabil și motivați. Aceștia se vor aștepta la mai multă creativitate în dragoste și acasă. Stabilitatea lor acasă atrage atenția și stabilitatea în dragoste. Săgetătorii se concentrează în această perioadă pe fertilitate, casă și familie.

Capricornul

Tiparele de stil de viață sunt reînnoite după Equinocțiul de primăvară pentru Capricorni. Acum este momentul să-și curețe energia și mediul. Aceștia s-au simțit mai neglijați în relațiile lor și acum își vor influența partenerul pentru a face mai mult efort. Dacă sunt la începutul unei noi relații, aceasta va străluci mai puternic în timpul primăverii.

Vărsător

Vești bune pentru nativii din zodia Vărsător. Aceștia își vor reveni din instabilitatea financiară după mult efort. Vor comunica deschis despre ceea ce își doresc și au nevoie. De asemenea, o comunicare mai sănătoasă în relații îi așteaptă în următoarea perioadă. Este o perioadă a vindecării spirituale!

Pești

Nativii din Pești vor fi motivați să își aprecieze mai mult propria valoare. În timpul echinocțiului de primăvară, aceștia vor primi multe oportunități pentru suplimentarea veniturilor sau investiții pentru venituri viitoare. O creștere a abilităților intuitive și a abilităților de manifestare sunt la orizont. Schimbările cosmetice din spațiul personal vor oferi claritate mentală și intenții bune.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop