Horoscopul chinezesc, Anul Tigrului: cele mai norocoase semne zodiacale sunt…

Horoscopul chinezesc, Anul Tigrului: conform astrologiei chineze, fiecărui an îi corespunde unul dintre cele 12 animale: Șobolan, Bou, Tigru, Șarpe, Iepure, Dragon, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Porc. Ciclul fiecarei zodii se repetă la fiecare 12 luni.

Horoscop chinezesc 2022 – Anul Tigrului

Noul An chinezesc al Tigrului începe pe 1 februarie și durează până la 21 ianuarie 2023. El va marca sfârșitul Anului Boului de Metal din astrologia chineză.

Chinezii își bazează celebrarea Anului Nou pe calendarul lunar în loc de cel solar folosit de restul lumii. Prin urmare, noi sărbătorim Anul Nou pe 1 ianuarie, în fiecare an. Dar Anul Nou Chinezesc depinde de Lună. De obicei este sărbătorit în februarie dar ziua exactă variază de la an la an. Anul acesta se întâmplă să fie pe 1 februarie 2022.

Cei mai recenți ani ai Tigrului: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.

Conform Horoscopului Chinezesc, 2022 este Anului Tigrului de Apă, un an al extremelor. În astrologia chineză zodiile chinezești ale animalelor sunt grupate în șase perechi în funcție de echilibrul dintre Yin și Yang. Fiecare din cele șase grupări este asociată cu unul dintre cele șase aspecte ale destinului cunoscute sub numele de Case. Aceste Case influențează caracteristicile generale ale perioadei de timp în care domnește semnul animal.

Casa a doua este Casa Expansiunii și este asociată cu Tigrul și Iepurele. Așadar, în Anul Tigrului va exista o expansiune prin agresiune și conflict în toată lumea. În Anul Iepurelui extinderea va avea loc prin diplomație și discuții, de obicei pentru a repara pagubele cauzate de agresiunea Tigrului.

În viață și în dragoste Tigrul personifică măreția. Vor acorda protecție loială și feroce celor încredințați în grija lor și vor stăpâni lumea în 2022. Tigrul este situat pe locul trei în zodiacul chinezesc fiind un reper pentru celelalte zodii, având toate trăsăturile unui lider. Sunt logici, hotărâți și au succes în a-i ajuta pe alții să funcționeze optim.

Horoscopul chinezesc 2022: Șobolan

Horoscop chinezesc 2022: Boul

Horoscop chinezesc 2022: Tigru

Horoscop chinezesc 2022 – Iepure

Horoscop chinezesc 2022 – DRAGON

Horoscop chinezesc 2022 – ȘARPE

Horoscop chinezesc 2022 – CAL

Horoscop chinezesc 2022 – Capră

Horoscopul chinezesc 2022 – Maimuță

Horoscop chinezesc 2022 – Cocoș

Horoscopul chinezesc 2022 – Câinele

Horoscopul chinezesc 2022 – Porc

Anul acesta fiecare dintre noi va trece prin schimbări semnificative. Unii vor pierde averi uriașe, alții vor câștiga putere.

În 2022 oamenii cu încredere în forțele proprii, care își depășesc cu ușurință fricile, își asumă în mod natural riscuri și vor avea doar de câștigat. Anul Tigrului 2022 se află sub influența elementului Apă, ceea ce înseamnă că va fi un an în care trebuie să facem tot felul de schimbări în viața noastră.

În același timp, elementul Apă reprezintă Bogăție, așa că Noul An Chinezesc va aduce, cu siguranță, abundență și prosperitate. Apa amplifică forța vitală, sănătatea și esența spiritului Tigrului. Tigrul de Apă este discret și nu vrea să iasă în evidență, dar va avea întotdeauna încredere în instinctele sale.

În 2022, sub influența Tigrului, absolut toate semnele își pot asuma riscuri și nu dau greș, având doar beneficii, atât financiar cât și romantic.

Horoscopul chinezesc, Anul Tigrului: cele mai norocoase semne zodiacale sunt…

Anul aduce noroc extraordinar și momente fericite Cailor și Câinilor, semne care sunt aliați tradiționali ai Tigrului. Cei născuți sub aceste semne zodiacale trebuie să se concentreze asupra obiectivelor lor și vor fi norocoși în toate domeniile.

Semnele Maimuță și Șarpe sunt la Polul Opus, deoarece norocul nu va fi de partea lor în 2022. Ei trebuie să evite gelozia și invidia la locul de muncă și în cercul lor social și să se concentreze pe îmbunătățirea aspectelor personale. Cu toate acestea, la sfârșitul anului, ei se vor bucura de munca lor și vor fi binecuvântați cu un succes neașteptat.

De asemenea, cei născuți în Anul Tigrului trebuie să fie atenți la sănătatea lor, să evite excesele alimentare și să se odihnească mai mult.

Cele mai bune luni din 2022 pentru toate semnele zodiacale:

Ianuarie, februarie și martie sunt cele mai bune luni pentru a vă schimba locul de muncă și pentru a începe noi proiecte. Aprilie, mai și noiembrie sunt lunile norocoase în dragoste, luni în care cei singuri își pot găsi un partener, iar cei aflați într-o relație se pot gândi să-și extindă familiile.

Lunile de bun augur pentru majoritatea semnelor zodiacale sunt iunie, iulie și august în care mulți dintre ei se vor căsători, vor începe să-și construiască o casă sau vor pleca în vacanță.

Foto: 123rf

Citeste și:

Elementele Feng Shui și semnificația lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop