Horoscopul anual 2018 pentru Fecioară: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Fecioară anunță un an agitat, aglomerat, plin de activități de tot felul. Vor fi multe de făcut – unele au nevoie de un factor declanșator, altele, de un punct final reușit.

Horoscopul anual 2018 pentru Fecioară

Cu toate evenimentele care au darul să te deturneze din drum, trebuie să-ți urmărești constant obiectivele și chiar să faci anumite sacrificii pentru atingerea lor. Cu Saturn traversându-ți zodia pe tot parcursul anului, nu te vei plicitisi nicio clipă. Va fi o provocare să ții ritmul cu toate solicitările. Uneori, te vei simți depășită și te vei întreba dacă ești la înălțimea cerințelor. Știi că ești, nu te răsfăța, adună-te și învinge!

Horoscopul anual 2018 pentru Fecioară: CARIERĂ

Anul acesta, succesul tău în carieră va depinde în mare măsură de diplomație, de păstrarea unor relații cordiale la locul de muncă. Performanțele tale vor fi indirect legate de cele ale colegilor și ale grupului din care faci parte. Este important să ții pasul cu tot ce este nou în profesia ta. Ba chiar să fii cu un pas înainte și să vii cu soluții novatoare la problemele cu care se confruntă ceilalți.

Lucrul în echipă este rețeta succesului pentru acest an. Nu este exclus un transfer sau o relocare. Nici promovarea cu o creștere corespunzătoare a veniturilor. Cei care se află la începutul drumului într-o companie au șansa de a urca anul acesta câteva trepte. Atenție, însă! Este posibil să fii aruncată direct într-o poziție pentru care nu ești încă pregătită și nu poți să-i faci față. Ar fi mai mult stres decât satisfacție.

Horoscopul anual 2018 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI CĂSNICIE

Pentru nativii din Zodia Fecioarei sunt potrivite condițiile pentru a duce relația la nivelul următor. Dacă nu ești încă într-o relație, ți se deschide posibilitatea de a intra într-una anul acesta. Debutul acestei relații va fi caracterizat de senzualitate și pasiune. Emoțiile tale vor fi sub control și această nouă relație va evolua calm și relaxat. Cele mai bune șanse le au relațiile începute după înceheierea primului trimestru al anului.

În relația stabilă sau în căsnicie, va prevala siguranța, în strânsă legătură cu stabilitatea financiară a ta și a partenerului tău. Acesta va fi obiectivul cel mai important pentru tine și sunt toate șansele să-l atingi și să-l stăpânești.

Horoscopul anual 2018 pentru Fecioară: FAMILIE ȘI RELAȚII SOCIALE

Familia va solicita toată atenția din partea ta. Va trebui să găsești un echilibru între activitatea profesională și viața de familie. Veniturile din muncă vor susține obiectivele legate de casă și familie, dar acestea vor necesita timp și atenție.

Va trebui să iei niște decizii rapide și inspirate în legătură cu persoanele care au acces și influență în cercul familial. Te vei confrunta cu influențe negative din partea unora și va trebui să le îndepărtezi cu fermitate. Este important ca, acaparată de muncă, să nu pierzi controlul asupra mediului familial.

Horoscopul anual 2018 pentru Fecioară: BANI

Vor fi schimbări semnificative în statusul tău financiar. De-a lungul anului, prietenii și rudele vor fi o sursă de inspirație pentru noi surse de câștig. O tranzacție imobiliară va fi foarte rentabilă.

Pe de altă parte, vor apărea niște cheltuieli neașteptate în interesul copiilor sau al celor mai în vârstă din familie. Asigură-ți din timp niște rezerve în perspectiva acestor cheltuieli. Pentru că anul acesta nu va fi unul foarte generos cu banii, trebuie să fii calculată și ceva mai strânsă la pungă când vine vorba de distracții și cadouri.

Horoscopul anual 2018 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Agitația și stresul își vor spune cuvântul anul acesta. Trebuie să ai grijă singură de echilibrul tău fizic și psihic. Periodic, va trebui să-ți iei câte un weekend prelungit și să te desprinzi de preocupările profesionale. În aceeași măsură, este bine să te detașezi din când în când și de familie.

Activitatea fizică este benefică, dar cu măsură. Ești predispusă la mici accidente casnice, la entorse și alte asemenea neplăceri. De asemnea, trebuie să ai un regim alimentar îngrijit și să încerci să reduci sau să renunți complet la deprinderile nesănătoase.

Horoscopul anual 2018 pentru Fecioară: INFLUENȚE MAJORE ALE PLANETELOR

Anul 2018 aduce schimbări majore pentru Fecioare. Vei avea puterea să câștigi în fața oricui și în orice situație prin abilitatea de a comunica și prin ideile tale strălucite. Dar vei fi tentată de agresivitate și atitudine dominantă, ceea ce s-ar putea întoarce întoarce împotriva ta.

Marte este în ascensiune din mai până în noiembrie, perioadă în care trebuie să eviți acțiunile impulsive. Jupiter este retrograd din martie până în iulie, iar asta va pune multe încercări în calea ta. Fii prudentă în privința banilor și rămâi concentrată pe obiectivele pe care ți le-ai propus.

Saturn este retrograd din aprilie până în septembrie. În această perioadă, tranzacțiile legate de proprietăți vor suferi întârzieri și se vor defășura cu dificultate.

În general, anul 2018 va fi unul bun pentru Zodia Fecioarei, dar pentru asta, se cere prudență și stăpânire de sine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania