Horoscopul 2017 pentru Zodia Săgetătorului: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul 2017 pentru Zodia Săgetătorului sugerează că anul acesta ești predispusă să te stresezi mai mult ca obicei. Ai impresia că lucrurile îți scapă de sub control. Ia-ți câte o pauză când simți nevoia și reevaluează realist situația.

Zodia Săgetătorului

Horoscopul 2017 pentru Zodia Săgetătorului: DRAGOSTE

În cazul tău, energia crescută presupune și emoții sporite. Dacă în alte privințe îți va fi greu să decizi, în dragoste s-ar putea, dimpotrivă, să iei deciziile prea ușor.

Dacă ești singură, nu te pripi și nu avansa prea repede într-o relație de care te îndoiești. Ceea ce crezi că se va repara pe parcurs s-ar putea să se înrăutățească. Iar pe tine te vor părăsi bunele sentimente la fel de repede cum s-au aprins.

Dacă ești într-o relație deja, ai grijă cum îți folosești emoțiile. Nu certându-te și reproșând chestii mărunte care nu se pot schimba sau incidente din trecut. Convertește-ți emoțiile în pasiune, în surprize plăcute, în declarații pe care nu le-ai mai făcut de multă vreme. Pasul e scurt și ușor de făcut, doar să-ți amintești de asta înainte de a comite greșeala.

Cât despre noile cunoștințe și potențialii prieteni – vei fi tentată mai mult ca de obicei să te joci cu mintea lor și să le creezi senzația falsă de interes. Nu face asta, pentru că n-ai să mai știi cum să scapi de ei.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Săgetătorului: CARIERĂ

Previziunile pentru acest an îndică un volum mare de muncă, într-un ritm care, uneori, te va depăși. Ca să nu te stresezi și ca să nu faci greșeli, trebuie să ceri ajutorul când simți nevoia sau, dacă ai această posibilitate, să-ți mai delegi din atribuții. Cum nu ții neapărat să-ți atribui toate meritele, nu va fi greu s-o faci.

Dacă vor apărea oportunități de schimbare, acestea te vor tenta și vei fi gata să te arunci asupra lor. Nu te grăbi, cercetează bine, pentru că anul acesta nu se întrevede ceva mult mai bun decât ai deja.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Săgetătorului: BANI

Muncă grea, bani grei – asta ar fi logica. Așa va fi, dar nu în asemnea măsură încât să te poți apuca de mari cheltuieli sau de investiții hazardate. Balanța pe anul acesta e într-un echilibru precar care depinde doar de prudența ta.

Nu cheltui sub impulsul momentului. Nu alege vacanțele în ideea de shopping, ci în ideea de relaxare, în locuri mai liniștite și cu prețuri mai rezonabile.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Săgetătorului: SĂNĂTATE

Va fi un an agitat pentru tine. Dacă psihic vei avea momente critice de nervozitate și stres, nici fizic nu vei fi complet ferită de solicitări. Agitația și neatenția te predispun accidentelor.

Din același motiv – al repatizării neuniforme a energiei – ești predispusă la indigestii sau alte tulburări funcționale. Atenție la dietă!

Nu te grăbi să cumperi medicamente pentru toate afecțiunile posibile. Ai mai multă nevoie de ordonarea energiei, de dozarea eforturilor, de pauze în activitate și de puțin sport.

Mihaela Serea
Ilustrație: shutterstock

Citește și descrierea Zodiei Săgetătorului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania