Horoscopul 2017 pentru Zodia Peștilor: dragoste, carieră, bani, sănătate

După cum arată Horoscopul 2017 pentru Zodia Peștilor, anul acesta va fi pentru tine un an al echilibrului fragil. Va trebui să fii mereu preocupată de a-ți doza bine eforturile, de a alterna munca cu relaxarea, rutina cu distracția.

Zodia Peștilor

Horoscopul 2017 pentru Zodia Peștilor: DRAGOSTE

Anul acesta, dragostea va fi peste tot în jurul tău. Vei fi foarte pasională anul acesta și îți vei arăta cu ușurință emoțiile. Asta te va face din cale-afară de atrăgătoare. Dacă ești singură, există o veste bună și o veste proastă. Vestea bună este că îți vei găsi perechea. Vestea proastă este că îți va fi greu să alegi.

Dacă ai, deja un partener, ferice de el! Dintr-odată, vei avea mult mai mult timp pentru el ca până acum, nu vei fi niciodată indispusă sau prea obosită pentru sex și îl vei copleși cu grijă, cu atenție, cu cadouri. Însă nu exagera. Și prea mult bine poate să strice.

Dar, atenție! În prea-plinul tău de energie, nu face prostia să flirtezi prea des și prea pe față. Unii oameni te-ar putea lua în serios.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Peștilor: CARIERĂ

Cu dispoziția ta sentimentală din acest an, te vei conecta mai bine cu colegii, chiar te vei împrieteni cu unii cu care, până acum, nu păreai să ai prea multe în comun. Din asta va rezulta o îmbunătățire semnificativă a activității tale profesionale, cu același efort de până acum și cu mai puțin stres.

Șefii sau partenerii de afaceri vor fi mult mai deschiși la ideile tale creative. Nu-ți fie teamă să le împărtășești. Dacă ești încă în perioada studiilor, e același lucru – mutatis mutandis.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Peștilor: BANI

Anul acesta trebuie să fii atentă cu banii. E posibil să nu fii chiar în largul tău. Așa că nu te grăbi să cheltuiești pe tot ce-ți poftește inima decât dacă-ți mai rămâne ceva după ce te asiguri că ai plătit tot ce era de plătit și ai ce-ți trebuie în casă.

Fii receptivă la orice posibilitate de distracție și relaxare cu bani mai puțini. Dragostea și prietenii ar putea să te încâte mai mult decât un shopping la Viena.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Peștilor: SĂNĂTATE

Va fi un an dinamic, dacă nu chiar agitat. Vei fi tentată să-ți cheltuiești energia până la ultimul strop, după care vei descoperi că nu te mai poți concentra, că amețești sau că ți-a scăzut imunitatea.

Ideea este să faci scurte pauze în timpul lucrului, cu câteva exerciții de întindere a mușchilor și cu hidratare. Mănâncă fructe cât e ziua de lungă. Asigură-te că noaptea dormi, dacă nu suficient ca timp, măcar suficient de adânc.

Mihaela Serea
Ilustrație: shutterstock

Citește și descrierea Zodiei Peștilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania