Horoscop vineri 8 iulie, suntem cu toții năpădiți de amintiri după o perioadă din trecut

Horoscop vineri 8 iulie, nostalgie, amintiri, doruri. Ne lăsăm copleșiți de trecut, ne uităm la poze, trăim din aduceri aminte.

BERBEC

Ceva nu funcționează astăzi, vă împotmoliți în ceva, se strică niște planuri. Pot avea loc mici accidente, nu e nimic dezastruos. Partea bună e că cineva este lângă voi ca să vă ajute și să vă susțină.

TAUR

Visați la ceva, doar că e cam imposibil, vă duceți cu gândul cam prea departe. Vă lăsați duși de scenaristică, nu sunt întrunite toate condițiile pentru ca aceste vise să se realizeze.

GEMENI

Duceți dorul unei perioade de demult când vă simțeați iubit și ocrotit. S-a risipit magia și trăiți din amintiri și poze. Aveți sufletul plin de nostalgie. Vă năpădesc lacrimile pentru ceva din trecut.

RAC

Astăzi este o zi de mare avânt. Se naște o dorință de a cuceri ceva sau pe cineva. Sunteți foarte motivat și stimulat să faceți lucrul acesta. Ambiția este imensă, energia este pe măsură, nici nu știți ce vă așteaptă….

LEU

Aveți sentimentul că cineva vă copleșește cu dragoste și iubire. Sunteți învăluit și vă lăsați dominat, leul din voi se pitește undeva în spate. Primiți dovezi foarte mari de dragoste. Vă lăsați cuceriți…

FECIOARA

Ceva vă oprește elanul, este un blocaj apărut brusc, este multă amăgire în sufletul vostru. Poate fi la mijloc o minciune, o dezinformare, o manipulare. Va trebui să apelați la niște tertipuri ca să scăpați e acest blocaj, altfel nu puteți depăși acest impas.

BALANȚA

Se rezolvă o problemă pe care o aveați de ceva mult pe fond, resursele voastre de răbdare erau foarte mici. Primiți ceea ce așteptați de ceva timp, poate fi o veste care vă liniștește.

SCORPION

Intrați în discuții și disensiuni cu persoane mai tinere. Nu ajungeți la niciun rezultat, nu cădeți la pace, orgoliul vostru este inflamat la maximum. Păreți foarte demodat și depășit.

SĂGETĂTOR

Discutați cu cărțile pe față, cu familia, despre niște chestiuni legale, documente, acte, moșteniri. Este vorba despre ceva legat de justiție și lege. Voi sunteți un om foarte corect și un judecător logic, nu vă înduplecă nimic.

CAPRICORN

Apare o persoană în viața voastră de care depindeați într-un fel sau altul. Ca și cum ea vă aduce o veste importantă care are un rol eliberator. Stăteați cu un nod în gât, acum după ce vă eliberați de acest stres vă eliberați de acest blocaj.

VĂRSĂTOR

Voi intrați deja în atmosfera de weekend, poate fi un eveniment la orizont cu iz festiv, o sărbătoare. Atmosfera este de bucurie și entuziasm.

PEȘTI

O zi minunată din multe puncte de vedere. S-ar putea să plecați undeva unde vedeți cu ochii, primiți vești bune, luați decizii frumoase. Începeți ceva grozav în viața voastră, este ceva promițător la orizont.

Citeste și:

Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop