Horoscop vineri 29 aprilie, ziua destăinuirilor

Horoscop vineri 29 aprilie: liniște sufletească, moment unicat, astăzi se spune Te Iubesc și Iartă-mă, au loc mari destăinuri. Mari confidențe.

Berbec

Vă simțiți bine, sufletul și emoțiile voastre sunt într-un tumult. Ceva bun urmează să se întâmple în viața voastră, aveți nerăbdare și entuziasm. Vă întâlniți cu oameni care vor avea un rol important în viața voastră, apar vești, inspirație, se apropie un succes.

Taur

Sunteți în centrul atenției, vă simțiți puternici și optimiști. Din păcate vă amintiți de ceva mai puțin plăcut, ar trebui să vă vindecați de acest trecut care tot revine din urmă. Este obositor din punct de vedere emoțional.

Gemeni

Vă afirmați în viața profesională, primiți laude, vă simțiți împlinit, este cel mai bun moment din ultimele luni. Vă încărcați bateriile astăzi, se deschid noi uși în fața voastră. Puteți primi o veste bună.

Rac

Discuții foarte serioase cu cineva mai în vârstă. Acest om vă ajută să vă clarificați o situație, primiți sfaturi bune în anumite aspecte ale vieții voastre. S-ar putea să fie unul dintre părinți. Primiți o îndrumare benefică.

Leu

Vin către voi tot felul de vești și informații care vă râcâie orgoliul. Cineva vă testează răbdarea, vreți să aveți ultimul cuvânt, se naște în voi ambiția de a arăta că puteți face ceva.

Fecioara

Scăpați de starea aceea de incertitudine pe care o aveți față de altă persoană. Se risipesc dubiile pentru că veți primi semnale pozitive. O să vă convingeți că cineva mai merită o șansă.

Balanța

Se rezolvă multe lucruri în viața voastră, lucruri cotidiene, lumești, fleacuri, dar care merg ca pe roate. Aceste sarcini odată rezolvate vă aduc multă mulțumire de sine. Faceți curat în sertarele din casă, acolo unde e haosul mai mare.

Scorpion

Mâna destinului se așază peste voi. Totul este legat de iubire, de afecțiune, se clarifică lucruri în sectorul iubirii, depășiți un impas din viața de cuplu. Sunteți împăciuitor și tolerant.

Săgetător

Sunteți singur, vă simțiți singur și vă vedeți de-ale voastre, chiar dacă este lume în jurul vostru, voi vreți să fiți singur. Vă detașați de ceva, închideți obloanele, nu suferiți, vreți doar liniște….

Capricorn

Ziua de azi aduce o schimbare de tonalitate a unei relații. Se schimbă ceva, o vedeți altfel, ies la iveală niște lucruri. Este ca și cum ar cădea vălul opac prin care nu vedeați foarte bine… astăzi este totul clar, fără amăgiri și păcăliri.

Vărsător

Trebuie să închideți un capitol din viața voastră, visați deja la ceva nou, dar trebuie să faceți un efort ca să mergeți mai departe. Nu mai amânați, mai bine încheiați acum.

Pești

Vin în viața voastră oameni care au un rol karmic, primiți un dar de la destin, o veste bună, o surpriză, rezolvarea unei probleme. Un joc al întâmplării care rezolvă anumite chestiuni în viața voastră. Se deblochează aspcte care nu funcționau.

Foto: 123rf

Citeste și:

Compatibilitățile Săgetătorului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop