Horoscop vineri 23 septembrie. Zi grea pentru acești nativi

Horoscop vineri 23 septembrie. Ziua de azi nu va fi nici pe departe una ușoară pentru multe zodii. Comunicarea se realizează cu dificultate, apar discuții aprinse din pricina interpretării greșite a unor vorbe, plouă cu avertismente. O zodie intră într-o încurcătură pe plan personal, din care nu sunt șanse să iasă prea curând.

BERBEC

Mare atenție la cum vă alegeți cuvintele astăzi. Sunt șanse să răniți persoane dragi, fără să aveți nici cea mai mică intenție în sensul acesta. Luați tot timpul în calcul cum ar putea interpreta cel din fața voastră vorbele pe care i le spuneți. Nu faceți economie la cuvinte. Fiți clari, explicați detaliat, pentra a nu atrage antipatia oamenilor cu care intrați în contact.

TAUR

Spuneți de multă vreme că sunteți la capătul puterilor, dar cu toate astea încă mai duceți. Obișnuiți-vă să spuneți nu, cereți ajutor fără rușine atunci când vă simțiți copleșiți, nu încercați să vă transformați într-un robot pentru că, în scurtă vreme, sănătatea voastră va avea de suferit.

GEMENI

Începeți ziua în forță, dar energia voastră se epuizează cu rapiditate. Sunteți nevoiți să faceți față unor discuții neplăcute la locul de muncă, sunteți învinovățiți pentru lucruri care nu țin de voi și vă canalizați toată energia în a aduce probe care să susțină faptul că ați făcut tot ce-a ținut de voi sau, dimpotrivă, că unele lucruri nu au ținut de voi.

RAC

Partenerul de cuplu vă reproșează niște lucruri de care sunteți doar parțial vinovați. Încercați să vă păstrați calmul și să-i explicați cum vedeți voi acele lucruri sau rugați-l să amânați discuția până mâine, când veți putea amândoi să abordați lucrurile cu calm.

LEU

Felul vostru de-a fi autoritar și direct v-ar putea băga în încurcătură azi. Un superior ajunge să nu mai tolereze nemulțumirile voastre spuse pe un ton răstit și să nu vă fie cu mirare dacă vă alegeți cu o sancțiune sau, în cel mai bun caz, cu un avertisment. Încercați măcar azi să nu fiți cu gura mare pentru că, din păcate, contextul astral vă poate aduce necazuri pe care să nu le puteți depăși nici prea ușor, nici prea curând.

FECIOARĂ

O persoană pe care o știți de multă vreme își dă arama pe față și vă spune tot felul de răutați la adresa unor oameni care vă sunt apropiați. Dacă veți încerca să o puneți la punct, veți constata că nu e dispusă să asculte părerea voastră sau vă va lua peste picior, lucru care vă poate determina să deveniți agresivi în exprimare.

BALANȚĂ

Probleme de sănătate mai vechi se reactivează acum, mai cu seamă cele care țin de sistemul digestiv sau de cel circulator. Să nu vă mirați dacă începe să vă doară burta din te miri ce, dacă începe să vă înțepe într-o parte sau dacă vă amorțesc mâinile și picioarele de mai multe ori pe parcursul zilei. Nu e nimic grav, nu e cazul să vă faceți probleme. Odihna poate face minuni.

SCORPION

Faceți ce faceți și reușiți azi să pierdeți o sumă de bani. Nu e mare, cu toate astea, ar fi de preferat să rămână în portofelul vostru, nu al altcuiva. Mare atenție să nu fiți furați, să nu scoateți ceva din buzunar și să vă cadă banii sau să nu vă uitați portofelul pe vreo tejghea.

SĂGETĂTOR

Sunteți asaltați pe mai multe canale de comunicare de câteva persoane care vă dau una și aceeași veste. Poate fi vorba despre o persoană din trecutul vostru care iese în evidență cu ceva. Pentru voi, s-ar putea să nu fie o veste bună, astfel că aveți toate șansele să fiți întorși pe dos câteva zile de-acum încolo. Nu prea aveți ce face pentru a schimba lucrurile, luați-le așa cum vin încercați pe cât posibil să vă concentrați atenția pe altceva.

CAPRICORN

Cineva drag vouă vă face o surpriză plăcută. Bucurați-vă de ea, bucurați-vă de prezența acelei persoane dragi și încercați să purtați cu ea discuții plăcute și amuzante, evitând poveștile triste.

VĂRSĂTOR

Aveți o grămadă de treburi de rezolvat, iar timpul pare să nu țină cu voi. Contactul cu instituțiile statului, cozile de la ghișee vă cam scot din minți, pentru că vă întârzie mai mult decât v-ați fi așteptat. Trageți aer în piep și relaxați-vă! Unele lucruri chiar nu le puteți controla.

PEȘTI

Astăzi, încercați pe cât se poate să evitați deciziile care duc la schimbări majore. Mai amânați o zi-două luarea acestor decizii, mai consultați-vă cu persoane cu experiență în care aveți încredere.

Afla ce zodie esti in Zodiacul Chinezesc, în funcție de anul nașterii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop