Horoscop vineri 11 noiembrie, lucruri grele de rezolvat

Horoscop vineri 11 noiembrie, o zi specială, avem lucruri de rezolvat, începem alte capitole. Marte este încă retrograd și ne strică lucrurile în jur, așteptați-vă la blocaje, șicane, amânări.

BERBEC

Dați piept cu opreliști enervante, nu mai suportați ceva care vă scoate din minți, este o solicitare maximă. Sunteți extenuați, o greutate majoră se află pe umerii voștri. Și se pare că mai vin și altele… Agenda este plină. Este greu acasă, la muncă, peste tot.

TAUR

Sunteți foarte solicitați, aveți un sentiment de luptă cu morile de vânt, treceți prin momente când vă trebuie multă rezistență. Atenție, câștigă cei cu mult tupeu, cei încrâncenați și cu multă voință.

GEMENI

Vin niște vești care vă dezamăgesc, vin vești, dar nu sunt cele pe care le așteptați. Altora li se oferă o soluție, dar nu văd în jur alte șanse. Și astfel, pierd lucruri din vedere, ratează șanse.

RAC

Rezolvarea cu bine a unei probleme care vă ținea pe loc de multă vreme. Poate fi un blocaj sentimental, pași înainte care se simt ca și cum sunt în spate. Este o umbră peste un plan de-al vostru.

LEU

Un blocaj major, o luptă interioară, piedici, nu e deloc simplu. Inotați împotriva curentului, taman pe dos, e de zece ori mai greu. Experiența și ambiția sunt puse la încercare.

FECIOARA

Apar oameni în viața voastră cu care trebuie să faceți un efort să rezistați, vă pun la încercare. Vă trebuie diplomație, toleranță, lipsă de gelozie, rezistență. Vă păstrați cumpătul sau nu?

BALANȚA

Jucați un rol în viața multor persoane, ele se află într-un moment delicat, cu moralul la pământ. Voi sunteți mai bine pregătiți psihic și vă oferiți să-i ajutați, le dați tot sprijinul. Cineva are mare nevoie de voi.

SCORPION

Aveți inspirația și înțelepciunea de a vedea lucrurile bune în tot haosul din jur. Sunteți foarte atenți la detaliile din jur, puteți fi omul potrivit la locul potrivit.

SĂGETĂTOR

Sunteți la cheremul unui om foarte rău sau dur, vă judecă și vă analizează acțiunile. Nu se știe dacă face lucrurile acestea pentru a vă sancționa, sau poate fi de un real ajutor. Poate mai târziu îi dați dreptate acestui om.

CAPRICORN

Un musafir nepoftit, o surpriză neplăcută, discuții, păreri contradictorii. Atitudini obraznice, minciuni, reacții nepotrivite. Voi, Capricornii, vă simțiți în corzi, căutați ajutor în jur. Comunicarea merge defectuos.

VĂRSĂTOR

Jucați un rol central astăzi, Saturn este la voi în zodie, aveți sentimentul că nu sunteți de acord cu nimeni sau alții au ceva cu voi. Simțiți că vi se reproșează o mulțime de lucruri, vă simțiți copleșiți, epuizați, stresați.

PEȘTI

Sunteți un fel de îmblânzitor de scorpii, sunteți oaza de liniște a tuturor. Zâmbiți și vă simțiți bine, voi îi încurajați pe ceilalți. Jucați un rol cheie în viețile multor oameni.

Horoscopul lunii NOIEMBRIE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop