Horoscop vineri 10 martie, femeile au un curaj nebun astăzi

Horoscop vineri 10 martie, Venus este în centrul atenției, în Berbec, este o zi cu energie masculină. Femeile au un curaj nebun astăzi, vor independență și libertate.

BERBEC

Sunteți un lider bun, dați verdicte, sunteți deasupra tuturor. Astăzi puteți face orice. Aveți o gândire clară și limpede, capacitate bună de a judeca bine lucrurile. Voi trasați linia directoare, clarificați lucrurile în jur.

TAUR

Interveniți salvator într-o situație, se așteaptă de la voi să aduceți soluții. Aveți curaj și autoritate, rezolvați o problemă grea. Voi dețineți cheia răspunsurilor geniale. Sunteți într-un moment de afirmare.

GEMENI

Aveți dubii și întrebări, vă macină o mulțime de întrebări. Parcă v-ați pierdut echilibrul. Cineva din afară trebuie să vă ajute și să vă scoată din haosul amețitor. Soluția nu e la voi ci la cineva apropiat.

RAC

Vine un fel de amintire din trecut, este una neplăcută care vă dezechilibrează. Se poate repeta o situație din trecut, ceva ce nu ați fi vrut să se întâmple. Trebuie să rezolvați această chestiune. Vă irită această rană nevindecată.

LEU

Este ceva care vă durea, o suferință sau o dezamgire, este o relație instabilă în viața voastră. Nu sunteți mulțumiți de un proiect din viața voastră. Acest factor de stres v-a copleșit. Totuși apare ceva frumos zilele acestea…

FECIOARA

Ați fost bosumflați și dezamăgiți zilele acestea, dar astăzi vă îmbărbătați ca să depășiți această problemă. Vă mobilizați ca să nu vă mai plângeți și să vă autovictimizați. Vă adunați resursele și ieșiți din zona lacrimogenă.

BALANȚA

Să nu vă mire că astăzi roiesc în jurul vostru o mulțime de oameni. Emanați o energie pozitivă, știți lucruri interesante, oamenii vă respectă. Îi învățați și pe alții ceea ce știți voi, benevol și voluntar. Vreți să ajutați.

SCORPION

O persoană dragă este într-un impas și vă cere ajutorul, aveți o conexiune aproape telepatică cu acest om. Vreți să-l ajutați și să-l susțineți. Sunteți motor de energie pentru acest om.

SĂGETĂTOR

Un plan revine în viața voastră, dați o șansă cuiva pe care l-ați lăsat în stand by. Aveți energie să reporniți acest proiect, vă place, este ceva din pasiune. Poate fi o fostă relație sau actuală care intrase în plafonare și rutină.

CAPRICORN

Există un anturaj predominant feminin în viața voastră, vă asumați o sarcină față de cineva de sex feminin. Ajutați și sunteți aproape. Este copleșitor dacă sunteți bărbat, vi se cere foarte multă atenție din partea femeilor.

VĂRSĂTOR

Sunteți într-o perioadă de mișcare, umblați de colo colo, faceți excursii, călătorii, pregătiri pentru weekend o escapadă, o mică evadare. Aveți nevoie să nu stați în casă, fugiți de comoditatea de acasă, faceți sport. Vreți adrenalină și activitate.

PEȘTI

Sunteți omul bun la toate, sunteți dispecerul de serviciu, săriți în ajutorul oricui, sunteți empatic și simțiți probemele oamenilor din jur, interveniți în problemele oamenilor din jur, sunteți bunul samaritean.

În ce zodii sunt cei mai parșivi bărbați

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop