Horoscop Urania pentru perioada 3 – 9 iulie

Horoscop Urania și previziunile pentru perioada 3 – 9 iulie 2021, realizat în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din fiecare zodie. 

BERBEC

Viață sentimentală intensă, nu o dată marcată de stări de spirit aprinse'. Cei tineri vor nutri speranța că viața le va oferi aventuri și vor dori să trăiască ipostaze palpitante…
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iulie 2021

TAUR

Pe fondul unor schimbări importante de crez, de atașament, de simpatie sau de interes, nativii se vor vedea obligați să abordeze mai profund domeniul în care vor fi implicați într-o activitate susținută. Ei vor manifesta prudență, rezervă și vor avea grijă să nu facă promisiuni, angajamente și declarații de simpatie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iulie 2021

GEMENI

Întreaga săptămână va funcționa intens și, de multe ori, deranjant un tip de limitare, de constrângere sau de condiționare negativă în planul învățării, al pregătirii profesionale (școlare, universitare, post-absolvire) sau al perfecționării. Conflicte interioare ale celor care intră frecvent în contact cu reprezentanții unor medii autoritare în domeniul lor de activitate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iulie 2021

RAC

Întreaga săptămână, axa celor două case ale banilor și bunurilor va fi pusă la încercare de unul dintre aspectele drastice ale acestui an, respectiv opoziția la grad perfect Saturn/Marte, și de cuadraturile pe care acestea le vor face cu Uranus, la care se va adăuga contribuția planetei Venus, care inflamează spiritele, amplifică orgoliul, aprofundează dorințele și alimentează mâniile de tot felul.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iulie 2021

LEU

Limitări, indicații imperative, condiționări, situații fără ieșire' impuse artificial și despre care, în urma unei analize atente sau pe baza experienței necesare, știu că nu e bine să fie puse în practică. De aici până la un conflict deschis între un nativ și un șef sau un grup aflat la conducerea instituției unde își desfășoară activitatea nu mai e decât un pas, asta în afara stării de antipatie alimentată constant de aceste împrejurări ostile. Unii nu vor dori să perpetueze această stare conflictuală și vor cere să fie derobați de o răspundere ori, pur și simplu, vor demisiona.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iulie 2021

FECIOARA

Pe de o parte, vor fi evenimentele curente care configurează o tendință, o direcție și niște interese care, odată puse în aplicare, vor crea și niște consecințe care nu le vor conveni deloc celor născuți în Fecioară, pe de altă parte, există un război întreg al bănuielilor, al informațiilor fragmentare, trunchiate, aluzive, pline de trimiteri și subtexte pe care uneori nativii le intuiesc, alteori le rămân străine, dar care se conjugă dizarmonic cu realitatea înseși, conturând un teren al nisipurilor mișcătoare în care aceștia nu mai pot fi siguri de nimeni și nimic, ceea ce îi motivează să adopte o conduită defensivă și să nutrească o mare dorință de cunoaștere a adevărului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iulie 2021

BALANȚĂ

Unii vor spune că la Balanțele își fac prea multe scrupule și că ar trebui să tranșeze cum știu ele mai bine, într-un cadru legal, respectiva dispută și cine va merita să primească ceva, să primească conform legii. Nu-i mai puțin adevărat că nici cei implicați nu-i vor acorda nativului nici un concurs, nici un ajutor și nu vor face altceva decât să-și afirme răspicat interesul personal.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iulie 2021

SCORPION

Atenție la ceea ce se spune cu voce tare și ce angajamente verbale sau înțelegeri scrise își asumă nativii pentru a ieși din încurcătură. Deși le va fi greu, cel mai bine ar fi să gestioneze autoritar și fără artificii o temă ce stârnește dihonia între parteneri. Impact al acestor conflicte asupra familiei din care provine nativul sau asupra imaginii și carierei sale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iulie 2021

SĂGETĂTOR

Posibile blocaje și în relațiile de serviciu, schimbări așteptate care nu se mai produc sau discuții cu cei implicați și responsabili într-o chestiune de regim al muncii care spulberă toate înțelegerile anterioare. Între 6 iulie, după ora 04:24, și după-amiaza zilei de 8 iulie, întâlniri cu partenerii de afaceri, colaboratorii, colegii de proiect, utile, amabile, coerente, degajate, sincere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iulie 2021

CAPRICORN

Trăiri contradictorii care, deși nu agită spiritul, îl obligă pe fiecare Capricorn să mediteze, să țină cont și să-și revizuiască o opinie, un sentiment, o concluzie. Mecanisme ale vieții curente în care banii joacă un rol important prin decizia pe care trebuie să o ia câte o persoană și care se plasează în afara concepțiilor sale despre câștig, avere, cheltuială, risc, utilitate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iulie 2021

VĂRSĂTOR

Unele persoane ar putea fi puse la încercare, nu doar în plan personal și partenerial, ci și la capitolul asociați, afaceri, dușmani, conflicte și procese.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 26 iunie – 2 iulie 2021

PEȘTI

Nativii trebuie să țină cont că se anunță o lună mai grea pentru fiziologia acestor organe și că, împreună cu stresul caloric al lunii iulie, se va contura o perioadă solicitantă pentru organismul tuturor, indiferent de vârstă. Există însă și o parte bună în predispoziția astrală actuală; ea va veni de la influența protectivă și intens atenuantă a planetei Venus care, în ziua de 27 iunie, va intra în zodia Leului, pe care o va străbate până pe 22 iulie a. c., tranzitul ei plasându-se în sectorul sănătății curente, de fiecare zi, și, în mod special, al inimii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 26 iunie – 2 iulie 2021

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop