Horoscop Urania, 6 – 10 iunie: de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează

Horoscop Urania, 6 – 10 iunie, o săptămână fără aspecte grave, nu se întâmplă lucruri nemaipomenite, situațiile sunt ușor de gestionat.

BERBEC

Sfârșitul săptămânii se va dovedi un bun prilej pentru a câștiga sau încasa niște bani cuveniți pentru munca depusă într-o direcție profesională sau ca sursă de venit alternativ. Situații oarecum ciudate în urma cărora câte un Berbec poate să găsească metoda de a recupera niște bani. Răstimp favorabil pentru vizite, reuniuni și dialoguri cu persoanele cunoscute ocazional.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

TAUR

Concentrare asupra educației și îngrijirii copiilor; părinții născuți în acest semn zodiacal vor elabora adevărate strategii pentru a rezolva aspectele greoaie, legate de învățătură ori de abordarea corectă a unor examene. Între 8 iunie, după ora 18:23, și 10 iunie, răstimpul va influența universul interior de gânduri, proiecții și construcții personale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

GEMENI

Între 6 iunie, după ora 9:22, și 8 iunie după-amiaza, obligații casnice, treburi de familie, mai puțin importante ca miză, dar necesare, interes pentru buna administrare a gospodăriei. Între 8 iunie, după ora 18:23, și 10 iunie, stare generală bună: Gemenii vor fi senini, veseli, puși pe glume, dispuși să se distreze cu orice ocazie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

RAC

Nativii își vor propune să impresioneze în mod special cât să convingă juriul (comisia de resort) de volumul informațiilor pe care îl au, de abilitățile tehnice și de calitățile umane care îi recomandă ca niște buni executanți, competenți, onești, corecți și eficienți. Contextul va fi bun și pentru elevi ori pentru studenți, care vor trebui să se concentreze pe prioritățile momentului (examene, evaluări, admitere).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

LEU

Între 8 iunie, după ora 18:23, și 10 iunie, sectorul comunicării va favoriza circulația știrilor de mică importanță, a părerilor, a comentariilor superficiale, a opiniilor personale, mai mult sau mai puțin justificate. De aceea, Leilor care doresc să se înconjoare numai de fapte și idei precise această ambiguitate nu le va conveni și îi va determina să facă efortul să ajungă, pe cont propriu, la sursa informației (explicației) reale prin documentare și consultarea specialiștilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

FECIOARA

Între 8 iunie, după ora 18:23, și 10 iunie, nevoia de a ține sub control un conflict mai vechi sau abia acum declanșat în jurul unei revendicări, unui partaj, unui litigiu patrimonial, secundar financiar. Provocarea este mare și vâlvătăile disputei îi pot face pe unii să se piardă cu firea, să se ambaleze mai mult decât e cazul și să reacționeze la mânie. Păstrați-vă calmul și echilibrul interior care vă va feri de greșeli.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

BALANȚA

Între 6 iunie, după ora 09:22, și 8 iunie după-amiaza, axa celor două case ale sănătății nu oferă provocări astrale. Perioada va fi echilibrată, asigurând o funcționare normală a organismelor nativilor de toate vârstele. Regim obișnuit al muncii ca disponibilitate de a face un efort special deși, „pe hârtie', indiciile nu sugerează abordările pieptișe ale sarcinilor de serviciu.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

SCORPION

Între 8 iunie, după ora 18:23, și 10 iunie, sectorul sănătății de fiecare zi va funcționa intens, fiind destabilizat de componenta emoțională (sentimente, reacții afective) care vor tulbura, în funcție de vârstă și tablou clinic general, fiziologia organelor localizate în zona capului precum și activitatea cerebrală, instaurând reacții intense, congestive, pusee de hipertensiune, migrene, tulburări de vedere, dificultăți de gândire și modificări ale comportamentului în fața factorilor de stres.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

SĂGETĂTOR

Între 8 iunie, după ora 18:23, și 10 iunie, relațiile de prieteniile vor urma un traseu convențional, de conjunctură și, mai ales, de neimplicare în chestiunile complicate care pot altera dialogul lor cu unul sau mai mulți apropiați.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

CAPRICORN

Între 6 iunie, după ora 09:22, și 8 iunie după-amiaza, axa învățăturii sau a deprinderilor utile le poate oferi nativilor un suport astral real, nu foarte intens dar util pentru a progresa, a fi motivați să se implice în activități care să le completeze, perfecționeze sau diversifice competențele profesionale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

VĂRSĂTOR

Între 6 iunie, după ora 09:22, și 8 iunie după-amiaza, evoluție normală, în firescul de până acum, al celor două case ale banilor, câștigurilor și avantajelor. Între 8 iunie, după ora 18:23, și 10 iunie, sectorul comunicării va fi bruiat de tot felul de zvonuri și comentarii alarmiste care, până la urmă, îl vor destabiliza pe un Vărsător dacă acesta nu este suficient de puternic să le țină piept.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

PEȘTI

Între 8 iunie, după ora 18:23, și 10 iunie, unele persoane ar putea avea câteva zile în care întreaga energie și atenție să se îndrepte spre rezolvarea unei chestiuni financiare. Enervarea ar putea atinge cote maxime din cauza unor dispute pe chestiuni de principiu, metodă, criterii de aplicare a legii care să-i aducă în fața reprezentanților unor instituții de resort sau chiar a responsabililor de la locul lor de muncă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

Foto: arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop