Horoscop Urania 4 – 9 septembrie

Horoscop Urania 4 – 9 septembie: iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Combativitate, uneori exagerată, în relațiile parteneriale unde nu se va putea realiza nici o împăcare, nici o înțelegere și nu se va contura nici o soluție acceptabilă de ambele părți ale disputei. Ambiție și individualism pronunțat, ostilitate și subiectivism în relațiile parteneriale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

TAUR

Deplasări greoaie cu schimbări de program, de traseu, de orar ori amânate, reprogramate sau reconfigurate în așa fel încât ele nu vor procura mult dorita relaxare ﹘ dacă va fi vorba de o vacanță ﹘ sau armonia și acordul dacă va fi vorba de un scop socio-profesional (reuniuni, întruniri, sesiuni de comunicare, inspecții). Între 7 septembrie, după ora 6:42, și dimineața zilei de 9 septembrie, ipostaze care pot conține o doză de radicalism în funcție de importanța posturii publice sau profesionale a nativului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

GEMENI

În ziua de 5 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 septembrie, va traversa sectorul problemelor domestice, al relațiilor de familie; impactul ei ar trebui să fie favorabil din perspectiva unei abordări corecte și pragmatice, utilitariste și necesare dorinței de a se pune ordine în relații, dialoguri, sentimente, principii și activități concrete.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

RAC

Între 5 septembrie, după ora 4:03, și 7 septembrie, peisaj astral cunoscut și trăit, în această formulă, de mai multe luni încoace, ceea ce ne permite să afirmăm că, în afara unor stări de spirit anevoioase, relațiile parteneriale vor fi neproductive sau vor fi amânate, ignorate de către ambele părți implicate într-o mai veche abordare personală. Tergiversarea unor proceduri juridice, rezoluții defavorabile prin abordare și concluzie în cazul unor anchete.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

LEU

Din 9 septembrie, după ora 6:43, o rază de speranță cu privire al posibilitatea finalizării (cu succes) a unui demers ce privește un interes material, un avantaj financiar, un litigiu patrimonial. Întreaga săptămână va fi marcată de informații incorecte, trunchiate, manipulatoare, precum și de atitudinile divergente ale unor persoane cu care nativul se întâlnește în activitatea profesională sau în inițiativele cu rol social.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

FECIOARA

Între 7 septembrie, după ora 6:42, și dimineața zilei de 9 septembrie, nu este exclusă o discuție care să-i surprindă pe nativi prin modul de abordare, prin tema însăși, prin soluția propusă de angajatori ori printr-o ofertă ce apare în spațiul profesional.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

BALANȚA

Între 7 septembrie, după ora 06:42, și dimineața zilei de 9 septembrie, Balanțele pot avea o stranie intuiție în plan afectiv, presimțind că lucrurile nu merg cum trebuie; nu va fi nevoie decât de o scurtă cercetare, de o interogare subtilă a partenerului de viață sentimentală pentru a afla adevărul iar acela îi va uimi peste măsură, obligându-i să ia în calcul reevaluarea omului și a relației înseși; alteori, poate fi vorba numai de situații minore, în aparență, care pot dezvălui însă o realitate necunoscută nativilor ceea ce va crea un blocaj emoțional dar și relațional.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

SCORPION

Relațiile afective par a da în clocot și, cum a doua zi, în acest sector, va avea loc Luna Plină în Pești, e de așteptat să se petreacă un eveniment pe care Scorpionii par să-l intuiască prin acest fel de trăire febrilă în interioritatea lor. Stare a sănătății instabilă, inegală atunci când va fi vorba de mobilizarea resurselor mentale pentru desfășurarea unei activități susținute.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

SĂGETĂTOR

Între 7 septembrie, după ora 06:42, și dimineața zilei de 9 septembrie, posibile blocaje într-o comunicare oficială, cu reprezentanții statului din varii motive. În general, este vorba de piedici extra profesionale, de motive sau de pretexte subiective ori de ipostaze care privesc capitolul forţă majoră: nu se poate stabili legătura pe internet, nu funcționează un aparat, nu circulă mijloacele de transport etc.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

CAPRICORN

Între 5 septembrie, după ora 04:03, și 7 septembrie, Luna va străbate zodia Capriconuui și le va da celor despre care vorbim acum un plus de limpezime mentală, de determinare și de ambiție în proiectele lor de viață. Motivații intens resimțite ca o nevoie imperioasă de ieșire dintr-o paradigmă existențială care-i nemulțumește.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

VĂRSĂTOR

Șansa unui ajutor, al unui beneficiu relațional, al unei ipostaze corecte în care un rol important îl va avea o instituție a statului care va reglementa aspectele neconcludente ale aplicării unei legi. Între 5 septembrie, după ora 04:03, și 7 septembrie, cele două case ale sănătății vor sta sub semnul aceleiași perechi Pluton/Lună Neagră care funcționează de mai multe săptămâni sau chiar luni de zile și care alimentează destui factori de stres și epuizare ori de recuperare greoaie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

PEȘTI

Din 9 septembrie, după ora 06:43, Luna se va afla în tranzit prin zodia Peștilor pregătindu-se de faza ei de Lună Plină de a doua zi, ceea ce înseamnă că ea va funcționa deja în acest registru, instaurând și celebrând un important moment pentru existența celor născuți în Pești care vor atinge, cel puțin într-o direcție de viață, o culme, un apogeu, un vortex, care va fi lesne identificat. Moment al reevaluărilor personale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro