Horoscop Urania, 4 – 8 aprilie, iată de ce trebuie să te ferești săptămâna aceasta

Horoscop Urania, 4 – 8 aprilie, Venus intră în Pești. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Berbec

Posibile răsturnări de situație în relațiile Berbecilor cu unul sau mai mulți apropiați care îi pot pune în situații neplăcute și de care se pot despărți în chip „sonor'; divergențe de opinii, de interese, de interpretare și de înțelegere a unei teme de viață în neconcordanță cu opiniile și convingerile Berbecilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 2 – 8 aprilie

Taur

Reclamații, întâmpinări, cereri, discuții în contradictoriu în jurul unor nereguli sau erori materiale produse într-un document. În după-amiaza zilei de 5 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 2 mai, va străbate sectorul relațiilor de prietenie care și așa sunt de mai mult timp frumos aspectate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 2 – 8 aprilie

Gemeni

În după-amiaza zilei de 5 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 2 mai, va da o importantă „mână de ajutor' în sectorul carierei. Teoretic, alături de Jupiter și de Neptun, ea va crea un context favorabil pentru afirmare, succes, numire în funcții și posturi onorante, câștigare de concursuri, medaliere, prețuire a mediului profesional în care nativul își desfășoară activitatea sau a publicului larg.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 2 – 8 aprilie

Rac

Între 5 aprilie, după ora 6:04, și după-amiaza zilei de 7 aprilie, proces interior marcat de îndoieli și de tendința de a se răzgândi la tot pasul; nativii nu vor fi siguri pe ei, pentru că vor constata că nu dețin toate datele care să le permită să ia decizii rapide și solid motivate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 2 – 8 aprilie

Leu

Reușită financiară în urma unor negocieri, medieri, a unei hotărâri judecătorești sau ca rezultat firesc al unei strategii corecte puse în aplicare de cel născut în zodia Leului. Între 7 aprilie, după ora 18:31, și 8 aprilie, discrete sensibilități gastrice, metabolice, pancreatice sau osoase. Posibile cadouri, atenții, facilități, gesturi de amabilitate spre sfârșitul săptămânii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 2 – 8 aprilie

Fecioara

Situații favorabile pentru evoluția unui proces sau a unei anchete ori pentru rezolvarea unui litigiu minor, dar costisitor ca imagine și consum nervos. Între 7 aprilie, după ora 18:31, și 8 aprilie, relații normale cu apropiații, fără evenimente remarcabile. Risc, întreaga săptămână, de accidente în special în zona capului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 2 – 8 aprilie

Balanța

Pe 5 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 2 mai, va străbate sectorul sănătății; se pot produce multe situații favorabile: un diagnostic corect, un tratament adecvat, o operație reușită, depășirea unei boli, evitarea unui accident, o vindecare rapidă, o decizie inspirată cu privire la un mod de abordare a unei boli.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 2 – 8 aprilie

Scorpion

Pe 5 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor, va străbate sectorul vieții sentimentale și își va etala toate calitățile și virtuțile, dând un impuls greu de estimat universului de trăiri și emoții.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 2 – 8 aprilie

Săgetător

Între 5 aprilie, după ora 6:04, și după-amiaza zilei de 7 aprilie, situații neplăcute, ipostaze delicate, dialoguri incomode, comportamente ciudate sau greu de înțeles ale unor parteneri care lasă să se întrevadă, din întreaga lor atitudine, contestarea relației care-i apropie, pentru moment, refuzul de a accepta condițiile de până acum, nemulțumirea și spiritul critic.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 2 – 8 aprilie

Capricorn

Între 5 aprilie, după ora 6:04, și după-amiaza zilei de 7 aprilie, starea de sănătate poate cunoaște scurte momente de dezechilibru organic; posibile disfuncții la nivelul comunicării prin felul în care oboseala, enervarea de moment, suprasolicitarea la locul de muncă le vor greva vorbirea, gândirea, înțelegerea, logica sau concentrarea.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 2 – 8 aprilie

Vărsător

Între 5 aprilie, după ora 6:04, și după-amiaza zilei de 7 aprilie, instabilitate afectivă. Vărsătorii nu se vor purta cu seriozitate atunci când vor fi abordați direct de către cei dragi. Se vor eschiva, o vor da pe glumă, vor face ironii și jocuri de cuvinte, vor încerca să le abată acelora atenția de la subiectul pus în discuție și vor evita să se angajeze că se vor schimba ori își vor modifica și comportamentul.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 2 – 8 aprilie

Pești

Între 5 aprilie, după ora 6:04, și după-amiaza zilei de 7 aprilie, Peștii nu vor avea nici un chef să se ocupe de gospodărie, mai ales femeile vor găsi tot felul de motive și pretexte pentru a nu se ocupa de treburile casei. Un aer de indiferență, de toleranță sau o înclinație spre delăsare va face ca multe detalii să se adune și să mărească volumul de muncă în viitor sau urgența rezolvării lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 2 – 8 aprilie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal