Horoscop Urania, 27 iunie – 1 iulie, iată ce probleme pot să apară săptămâna care urmează

Horoscop Urania, 27 iunie – 1 iulie, iată ce probleme pot să apară săptămâna care urmează și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Intensă încărcare afectivă. Prudență în răstimpul 28-30 iunie pe fondul triplei cuadraturi Jupiter/Soare, Lună, Lună Neagră care îi poate pune în situații dificile, neplăcute în plan personal sau ca impresie publică pe care o vor atrage posibilele circumstanțe stingheritoare în care nativii s-ar afla.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

TAUR

În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va arunca un văl de incertitudine și va permite posibilele erori pe care nativii le-ar putea face ca o consecință a proastei estimări a relațiilor de prietenie și a necunoașterii naturii umane a celor cu care vor continua, în ciuda evidențelor, să conlucreze și să le acorde încredere. Din 1 iulie, după ora 3:40, abordări autoritare, energice și fără amânări ale treburilor casnice, locative, patrimoniale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

GEMENI

Fluctuații ale imaginii publice și ale simpatiei sau ale încrederii celor din jur în competența și calitățile unui nativ, mai ales dacă acesta este tânăr. Din 1 iulie, după ora 3:40, Luna se va plasa în tranzit prin casa comunicării și a deplasărilor. Va fi un factor interesant de susținere a celor tineri care se prezintă la diferite examene (testare, verificare a cunoștințelor, audiții), insuflându-le curaj și alungându-le tracul.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

RAC

Deschiderea unui nou ciclu vital de un an. În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va permite erorile de judecată sau riscul de autoînșelare în atașamentele superioare (idei, oameni, proiecte, planuri de viață). Din 1 iulie, după ora 3:40, interes pentru bani, plăți, recompense.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

LEU

Subconștientul va juca un rol esențial în înțelegerea unor tulburări organice, sufletești, spirituale și psihice. Tot în ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va crea premisele unor reprezentări nerealiste în legătură cu un ipotetic câștig sau cu un beneficiu material.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

FECIOARA

Între 28 iunie, după ora 14:54, și începutul zilei de 1 iulie, relațiile de prietenie vor evolua sub semnul major al Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, care va privi cu prioritate sentimentele și atașamentele nativilor față de unul sau mai mulți apropiați alături de care desfășoară o viață socială alcătuită din preocupări comune sau alături de care se regăsesc pe aceleași coordonate de gândire, gusturi, înclinații și plăceri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

BALANTA

Tot în ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va crea situații confuze, împingându-i pe nativi să ia decizii mai puțin motivate și cu atât mai puțin necesare; nativii tineri vor trece prin numeroase momente de îndoială și nesiguranță cu privire la alegerea unui loc de muncă; în planul sănătății, tranzitul neptunian va genera stări de spirit trecătoare, instabile, greu de diagnosticat, care vor trece de la sine și vor apărea fără un motiv real. Din 1 iulie, după ora 3:40, gest autoritar față de un prieten.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

SCORPION

Tot în ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va tulbura apele sufletului cu îndoieli, neîncredere, întrebări fără răspuns, nesiguranță în cel drag, dezorientare emoțională. Din 1 iulie, după ora 3:40, nevoie de regrupate urgentă în fața unei situații în plan profesional sau de autoritate ce decurge din funcția cu care au fost învestiți unde trebuie să acționeze cu „mână forte'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

SĂGETĂTOR

Între 28 iunie, după ora 14:54, și începutul zilei de 1 iulie, axa celor două case ale banilor și bunurilor va sta sub semnul Lunii Noi în Rac, din 29 iunie. În mod ciudat, Săgetătorii nu vor mai fi larg înțelegători și dispuși să cedeze și își vor schimba discursul, intențiile și atitudinea față de un bun ce trebuie alocat, împărțit, evaluat, nemaidorind să „lase de la ei' sau să renunțe în favoarea cuiva etc.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

CAPRICORN

În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va crea instabilitate în relația nativilor cu informațiile pe care le dețin: la unele vor renunța, altele nu le vor mai oferi încredere pentru a recurge și a se baza pe ele într-un demers oficial, iar evoluția vieții de fiecare zi îi va face să se confrunte cu schimbări continui încât, la un moment dat, ei nu vor ști ce să mai creadă. Din 1 iulie, după ora 3:40, fermitate și intransigență în disputele financiare sau patrimoniale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

VĂRSĂTOR

Între 28 iunie, după ora 14:54, și începutul zilei de 1 iulie, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul Lunii Noi în Rac, din 29 iunie. Cea mai afectată de acest context astral va fi casa a VI-a a sănătății de fiecare zi și a afecțiunilor de scurtă durată care, în acest caz, vor privi stomacul, duodenul, hrana, asimilarea, metabolismul, regimul zahărului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

PEȘTI

În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va tulbura echilibrul interior al Peștilor, care nu vor mai fi siguri pe ei, care vor avea lungi dialoguri interioare în căutarea adevărului sau a liniștii. Din 1 iulie, după ora 3:40, moment al stresului cardiac și al tulburărilor de circulație periferică, mai ales la nivelul picioarelor, locul anatomic vulnerabil al acestor nativi.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop