Horoscop Urania 25-30 septembrie, Luna Nouă în Balanță: armonie, înțelegere, împăcare.

Horoscop Urania, 25-30 septembrie, Luna Nouă în Balanță, o săptămână foarte bogată în evenimente. Armonie, înțelegere, împăcare. Se repară relații.

BERBEC

În ziua de 29 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va traversa sectorul relațiilor parteneriale, având o influență pozitivă, pacifistă și tolerantă față de abuzuri și exagerări în vederea depășirii unor stări de blocaj alimentat de ambiții, orgolii și interese susținute cu orice preț. Dar chiar din aceste zile, ea va începe să facă o opoziție cu Jupiter, ceea ce va permite materializarea uneia sau mai multor neșanse.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022

TAUR

Din 30 septembrie, după ora 7:14, unii nativi vor dori să recurgă la instrumentele permise de lege pentru a tranșa o situație de natură financiară sau patrimonială. La locul de muncă pot începe consultări cu privire la necesitatea de a se lua niște măsuri organizatorice cu efecte asupra salarizării. Nativii nu vor accepta soluțiile propuse lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022

GEMENI

Între 25 septembrie, după ora 19:43, și începutul zilei de 28 septembrie, relațiile sentimentale vor sta sub semnul influenței Lunii Noi în Balanță din 26 septembrie. Aceasta va crea un climat favorabil unui comportament prietenos , discuțiilor calme, explicațiilor logice, reacțiilor temperate și replierii unuia sau altuia dintre parteneri în funcție de datele unei situaţii ce va fi tratată cu moderație și cu politețe.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022

RAC

Între 25 septembrie, după ora 19:43, și începutul zilei de 28 septembrie, chestiunile legate de casă, gospodărie, proprietăți imobiliare sau funciare ce trebuie administrate; relațiile cu părinții vor sta sub semnul Lunii Noi în Balanță, din 26 septembrie. Secvența va genera o predispoziție spre un fel temperat de a privi lucrurile și spre dorința de a nu amplifica o stare de spirit dezagreabilă între ei și rude (părinți, dacă e cazul).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022

LEU

Între 28 septembrie, după ora 2:15, și dimineața zilei de 30 septembrie, interese domestice curente, nevoia de a duce la bun sfârșit activitățile rămase restante care privesc familia, care au fost inițiate cu un timp în urmă și care trebuie finalizate, nu însă înainte de a face o reevaluare a situației prezente, care va impune, poate, o aducere la zi a acestora. Din 30 septembrie, după ora 7:14, prea multe discuții în jurul unei neînțelegeri banale în plan sentimental.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022

FECIOARA

Între 25 septembrie, după ora 19:43, și începutul zilei de 28 septembrie, axa celor două case ale banilor și ale câștigurilor materiale va fi influențată de Luna Nouă în Balanță, din 26 septembrie, care va avea darul să introducă o tendință, utilă nativilor în fața provocărilor de moment, în ceea ce privește regimul banilor și al bunurilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022

BALANȚA

Din 29 septembrie, când va intra în zodia Balanței, planeta Venus va prelua acest tipar astral și-l va dezvolta până pe 23 octombrie, doar că, la rândul ei, va face, între 29 septembrie și 3/4 octombrie, o opoziție cu Jupiter, acutizând tensiunile deja existente în sectorul amintit.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022

SCORPION

Între 28 septembrie, după ora 2:15, și dimineața zilei de 30 septembrie, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității Scorpionilor și le va da subtilitate, percepții și intuiții corecte, dar și destul de mult orgoliu, ambiție și ostilitate în relațiile parteneriale care nu funcționează pe baze corecte. Din 30 septembrie, după ora 7:14, informații ﹘ unele plauzibile, altele fanteziste și alarmiste privitoare la regimul banilor și la modalitățile de plată ale salariului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022

SĂGETĂTOR

Între 28 septembrie, după ora 2:15, și dimineața zilei de 30 septembrie, evoluția stării de sănătate va fi una în nota obișnuită acestei perioade, fără salturi, dar poate cu un accent trecător de stres, de amărăciune, de plictiseală ori de insatisfacție.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022

CAPRICORN

între 29 septembrie și 3/4 octombrie, cu același Jupiter și va presăra piedici și blocaje menite să-i trezească pe nativi la realitate și să-i facă (cât) mai responsabili. Între 28 septembrie, după ora 2:15, și dimineața zilei de 30 septembrie, relațiile de prietenie nu vor fi nici mai bune, nici mai rele decât au fost până acum; depinde în ce măsură unii prieteni îl vor supăra pe nativ și cât va pune (sau nu) acesta la inimă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022

VĂRSĂTOR

Între 28 septembrie, după ora 2:15, și dimineața zilei de 30 septembrie se mențin stresul și tensiunea privitoare la carieră; mai ales cei maturi vor fi prinși în niște mecanisme socio-profesionale din care nu pot ieși cu ușurință, care-i vor supune la încercări și-i vor expune la pericole costisitoare pentru imaginea lor publică și credibilitatea profesională. Din 30 septembrie, după ora 7:14, pierdere de timp cu discuții inutile, relații de prietenie superficiale, consum nervos în fleacuri și banalități.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022

PEȘTI

Între 25 septembrie, după ora 19:43, și începutul zilei de 28 septembrie, axa banilor câștigați din muncă și a ajutoarelor financiare de orice fel va sta sub semnul Lunii Noi în Balanță, din 26 septembrie, ceea ce va instaura un regim interesant, de oarecare detașare sau de abandonare a cramponării de ipoteza unor câștiguri materiale, mai ales că, în acea zi, Luna Nouă se va asocia cu opoziția Luminariilor la Jupiter, ceea ce va pune un reflector pe aspectul de legalitate, de dreptate, de normalitate și de legitimitate a unui demers la care nativii trebuie să fie atenți.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop